פורסם 2003 ביולי 922 שנים כמה אתם מקבלים ב 3DMARK על איזה רזולוציה אתם משחקים במשחקים כמו GTA ? איזה דרייבר אתם משתמשים?תודה מראש
פורסם 2003 ביולי 922 שנים זה ממש לא יעזור לך כמה מקבלים אנשים עם 4600. אם יש אחד שיש לו מעבד כזה אבל מעבד 1400 ו128MB זכרון? רק מפרט כמו שלך ייתן ציונים שווים. בדוק בORB
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר ממש הצחקת אותי, תגובות כמו שלך לא רצויות פה, לך תמשיך לבכות עם ה ATI שלךעכשיו לנושא..?תודה שוב
פורסם 2003 ביולי 922 שנים אתה מתכוון המאיט הגרפי חחח...הבאת אותה עכשיו לעניין...תסתכל בORB של 3d mark 2001 כמה מקבלים אנשים עם מפרט כמו שלך והכרטיס הזה...זה ת'רד די שטותי לדעתי שנוגד את כללי הפורום, אז אנא נעלו בקשה. בקשר ללבכות עם ATI, חחח...תאמין לי כמה שאני לא מנסה אני לא מצליח. משחק ב Gta vice עם 1024*1280*32 ביט 4 סמפלים של AA ו 8 של AF בקצב ריענון של 85HZ כל זה ב 60 פריימים לשנייה. לא הייתי אומר שזה נקרא "לבכות עם ATI".
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר מה זה ORB ? עריכה: YAK & YETI אני לא מעוניין שתגיב פה יותר אם אין לכם מה להגיד לב עוד מילא עזר לי אבל היאק הזה ספאמר משועמם ולא היית צריך לעודד אותו עוד לא קרה בפורום הזה שפתחתי ת'רד אחד בלי ילדיים פתתים קטנים שמתלהבים מהכרטיס מסך שלהם או מכל רכיב אחר שלהם חלאס, אתה לא מבין שלא אכפת לי מהדעה שלך לגבי הכרטיס ובכלל לא אכפת לי ממחשבים? מה אתה מנסה לעשות לגרום לי לקאנות בך? שאלתי שאלה מה אתה ישר בא ומתלהב עליי עם הבדיחות גננת שלך אני מקווה שמעכשיו זה יפסיק כי נמאס לי כבר מה הולך פה?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים ORB בעקרון זה זה. עדיף שכאשר אתה גומר את המבחן תלחץ על הלינק שדומה לCOMPARE MY SCORE .... ושם תרשם ותוסיף את הפרוייקט. באפשרויות של האתר תמצא אפשרות להשוות את המחשב שלך למערכות לפי ציון דומה, מפרט דומה וכו'...וליאק - מה אנחנו פה בתחרות למי יש יותר גדול? עוד שנה יוכלו להגיד לך אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.