עבור לתוכן

מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה)

Featured Replies

פורסם

מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח.

אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'(

(מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ...

המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.

פורסם

כל החברות של מדפסות הזרקת הדיו למדו כבר את הטריק של מכירת המדפסות במחירים מצחיקים בעוד גביית התשלום על ראשי דיו היא אסטרונומית.

בנוסף, החברות גם דואגות לכך שהתוכנות תדווחנה מידע שקרי בנוגע לכמות הדיו שנותרה בראשים ע"מ שלאחר מס' מועט של הדפסות, אותם לקוחות תמימים ירוצו ויירכשו ראשים חדשים.

אפסון, Hp ועוד חברות וותיקות "ואיכותיות" מרמות כך את לקוחותיהם.

אני, שרכשתי מדפסת HP דנדשה לא מזמן (Deskjet 3816), כבר "נהנה" מהודעות האזהרה בנוגע לכמות הדיו "המועטה" שנותרה בראשים.

הפתרון : להתעלם מההודעות הנ"ל, ללכת לרכוש ראשי דיו "מזוייפים" או מילויים לראשים הקיימים במחירים נורמליים או, לרכוש מדפסת לייזר ולהינות מהדפסה כפי שהדפסה צריכה להיות (גם אם יש צורך בהתפשרות על הדפסות צבע).

אני בהחלט שוקל למכור את הזרקת הדיו שלי ולרכוש מדפסת לייזר שפויה במחיר לא כ"כ נורא.

(האחות גם סיימה סוף סוף את התיכון, אז לא יהיה מי שינדנד בנוגע להדפסות צבעוניות).

פורסם

אני לא חושב שהתוכנות מרמות

מה שכן, הראשים שאתה מקבל ביחד עם מדפסת חדשה

מלאים רק עד כדי רבע מהקרטרידג'

פורסם

תתפלא עד כמה שזה נכון, אוייי תתפלא עד כמה...

כמה ששוק הזרקת הדיו זה שוק זנותי.

ובכדי לבסס את הטענה שלי - הרי ידיעה...

http://www.theregister.co.uk/content/54/31623.html

פורסם

ואו

ידעתי שהוא זנותי אבל עד כדי כך?!

לאן התדרדרנו?

פורסם

בוא נגיד זאת כך, מהיום שרכשתי את ה Deskjet, הדפסתי בערך 30 דפים... ואני לא מגזים, מאז התוכנה לא מפסיקה לנג'ס לי בנוגע לרמת הדיו.

ניסיתי להוציא ולהכניס את הראשים מחדש, להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה אך ללא הועיל.

פורסם

בHP אני לא בטוח אם התוכנה מרמה

אבל תסתכל על כמות הדיו שבראשים

תראה שהיא אפסית (10CC בערך)

פורסם

היא לא אפסית, אתה מקבל דיו חדש דנדש באריזה, אתה לא קולט שהמדפסת ממשיכה להדפיס במלוא העוצמה?

אני משוכנע שהראשים ימשיכו להדפיס כראוי עוד במשך תקופה לא קצרה, המטרה היא להגיע לאנשים כמוך (כן, בדיוק כמוך) ולהביא אותם לחנות בהקדם האפשרי, ע"מ שיירכשו ראש חדש.

אז תשכיל קצת ותחיה עם העובדה שקיימת נבזות בעולם.

פורסם

גם אני לא האמנתי שכאבא שלי אמר לי

אבל אני אומר לך תבדוק

שתי מדפסות בדקתי בשניהם היייתה כמות דיו קטנה

נ.ב. אני קונה קרדרידג'ים לא של HP בכל מקרה

אז זה לא משפיע עליי (מה גם שאין לי את התוכנה שבודקת דיו במדפסת)

נ.ב. 2 כמות דיו קטנה בקרטרידג' ה"מתנה" שקיבלת זה לא נבזות?

פורסם

תראה המדפסת שלדעתי הכי טובה וכדאית היום גם לבית וגם לעסק מפחינת מדפסת הזרקת דיו היא ה DeskJet 5550

אתה מקבל תמורה מלאה לכספך מדפסת איכותית מקצועית מהירה אמינה לא חושב שתמצא היום מדפסת יותר טובה וכדאית מהמדפסת הזאת.

לגבי הדיו כן HP יקרים קצת יותר מהמתחרים אבל עדין אני אומר לך באחריות ולב שקט תקנה את המדפסת הזאת ולא תצטער.

נ.ב. קיימים כמובן ראשי דיו לא מקוריים אני לא אוהב אבל אתה מוזמן לקנות אותם מה שבטוח יעלו לך יותר זול.

פורסם

כל המדפסות של HP נותנות איכות תמונה לא רעה בכלל , אם כי כמות הדיו בראשים הינה קטנה מאוד והדפסת תמונות תגמור מהר את הדיו.

יש להזהר מהמדפסות החדשות הכוללות שבב בתוך ראש הדיו המונע משימוש חוזר בראש הדיו.

פורסם

מאחר וקודמיי התייחסו יותר אל השימוש במחסניות דיו למדפסת הזרקת דיו מקורית/חלופית אני אשתדל דווקא להתמקד בראיה הכללית של התמונה:

השאלה היא כמות ההדפסה שהעסק שלך צורך ביום/חודש/שנה:

אמנם עלות מדפסת לייזר היא 1000 ש"ח וצפונה אך עלות הדפסת דף במדפסת שכזו היא מקסימום 15 א"ג לדף.

(לעומת עלות הדפסה של 35 עד 55 א"ג לדף במדפסת הזרקת דיו)

בחלק ממדפסות הלייזר העלות תהיה נמוכה מ 15 א"ג . תלוי מה נפח הטיונר ואם אתה משתמש במקורי או ממוחזר.

כבעל עסק קטן אני בחרתי במדפסת לייזר Lexmark E-210 (עלות הדפסה של 14 א"ג לדף) להדפסת מסמכים בשחור לבן ובמדפסת Lexmark Z-25 להדפסת מסמכים צבעוניים (עלות של כ-34 א"ג לדף מאחר ואני משתמש בדיו חלופי ולא מקורי).

כיום נמצאות בשוק המון מדפסות לייזר נוספות שבהחלט יכולות לחסוך לך בעלויות כאלה כמו: HP, XEROX ו Lexmark לסוגיהם

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא שוב: כמה אתה מוכן להשקיע במדפסת לייזר וכמה הדפסות יהיו לך בשנה.

אם ההפרש הוא בערך 20 א"ג לדף ומחיר מדפסת הזרקת דיו הוא בין 250 ל 500 ש"ח (רגע ... אל תתנפלו עלי ... אני מדבר על מדפסת ל ע ס ק לא לשימוש פרטי), אם אתה מתכוון לקנות מדפסת לייזר פשוטה (בסביבות 1200 ש"ח) הרי שאתה תכסה את ההשקעה שלך אחרי 4000 הדפסות בערך.

שהם 800 ש"ח הפרש בין המדפסות חלקי 0.2 ש"ח לדף.

כלומר אם אתה רוצה להחזיר את ההשקעה שלך תוך שנה, תבדוק אם אתה עובר את ה 300 דפי הדפסה בחודש.

אל תשכח שבעלויות דף נמוכות כאלה אתה יכול גם לנצל את המדפסת להדפסת טפסים, פלאיירים, מדבקות וכו' כאשר ההדפסה שלך תהיה נקודתית וחסכונית מכיוון שאתה מדפיס רק את הכמות שאתה צריך ולא מזמין כמות גדולה מראש.

לסיכום,

לדעתי השילוב המנצח הוא שימוש במדפסת לייזר להדפסת מסמכים ומדפסת הזרקת דיו לחריגים הצבעוניים (ממש כפי שאני מיישם בעסק שלי).

מקווה שעזרתי,

אביחי ארביב

פורסם

חדל קשקשת על דיו.

לעסק רק מדפסת ליזר !

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לחדד

המדפסת לא בשבילי

אבל, מתברר שבעל העסק הזה מדפיס סה"כ 50 -100 דפים בחודש

מה אתם אומרים על:

1) Epson

2) Xerox

3) Lexmark

4) אחר: _____ (פרט)

לא ציינתי דגמים - כי אני פתוח להצעות

HP קצת יקרים מבחינת האחזקה - בואו נרד מהם

הקריטריונים שלי הם: יחס עלות תועלת

כל המלצה תתקבל בברכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים