עבור לתוכן

בעיה חמורה עם KSP- שילמתי על משהו אחד וקיבלתי משהו אחר

Featured Replies

פורסם

היי, מה נשמע אנשים?

לפני כשבוע קניתי מחשב ב-KSP, הרכבתי בעצמי את המפרט והכל וכשהגענו לזיכרון אני אמרתי לנציג המכירות שאני רוצה 1066MHZ

אז הוא אמר לי בסדר והוסיף לי kingston 1066 2x2GB HyperX.

הגעתי לבית כולי מרוצי ושמח, וכמה ימים עברו והכל טוב, עד שבא אלי חבר שמבין במחשבים והוריד אברסט ועוד כמה תוכנות ובדק את המפרט של המחשב ואמר לי שהזיכרון שלי הוא 800 מגה הרץ ולא 1066...

התעצבנתי ואמרתי לו שיפתח את המחשב לפחות שיראה שהזיכרון בכלל הוא קינגסטון ולא חברה אחרת!

הוא פתח את המחשב והזיכרון אכן קינגסטון, אבל לא 1066 עליו שילמתי אלא 800 מגה הרץ!

אני לא הרגשתי הבדל כלשהו אבל לפי דעתי זה לא בסדר בכלל שאני משלם על משהו ומקבל משהו פחות טוב כיוון שלא היה להם אותו במלאי או אלוהים יודע למה.

רציתי לדעת מה אני יכול לעשות במקרה כזה? כי לפי מה שהבנתי חבר שלי פתח את המחשב ויש מדבקה כזאת אדומה שנקרעה ורשום שאולי לא תהיה אחריות, אבל בכל זאת לא נראה לי שזה קשור ואני ישרוף להם את המקום אם הם יגידו שאין לי אחריות על דבר כזה.

אז מה אתם מייעצים לי לעשות? לבקש פיצוי, לבקש החזר כספי על זה שהם הביאו לי משהו פחות טוב? מה אני יעשה והאם אני בכלל מבוטח למרות שהמדבקה הזאת נקרעה? כי זאת לא בעיה פיזית ולא בעיית חומרה, זה פשוט קיבלתי חומרה שונה!

תענו לי בבקשה עד מחר כי אני חייב ללכת אליהם על הבוקר להיכנס בהם.

נ.ב

במקרה והם לא יסכימו להחליף את הזיכרון, אוכל לתבוע אותם בבית משפט על דבר כזה? (תשלום על מוצר X וקבלת מוצר Y)

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל אל תפתח את המחשב.

אחרת הם יגיעו שאתה החלפת משהו וכו וכו' וכו'

יש לי נסיון עם KSP.

לך אליהם תביא את המחשב ותגיד להם (אני מתאר לעצמך שאתה יודע מה אתה צריך להגיד) תאיים ותבקש פיצוי על עוגמת נפש ועל כל העסק ותאיים - רק ככה הם מבינים.

פורסם

אז ככה:

כל עוד יש לך הוכחה שהזמנת ושילמת על מוצר X (חשבונית וקבלה) וקיבלת מוצר Y, יש לך עילה משפטית.

קודם כל תבוא לחנות בגישה נעימה, אל "תכנס בהם" על ההתחלה.

אם אתה רואה שהעניינים לא הולכים לפי רצונך, והם לא מעוניינים להביא לך את המוצר שהזמנת, אתה יכול לאיים בתביעה.

כרגע יש לך עילה משפטית לדבר, כל עוד הם לא מוכנים להחליף את המוצר למה שרצית.

כמובן חל איסור לפתוח את המחשב, יש למחוק כל ראיה לכך שפתחת את המחשב, וכנ"ל אסור הלגיד להם דבר על המדבקה, כי אם כך תעשה, רוב הסיכויים שהם יטענו שנתנו לך את הזכרון והחלפת את הזכרון בעצמך בשביל לסחוט אותם, כביכול באיומים.

פורסם
  • מחבר

אבל כבר המחשב נפתח אז אתה לא יכול להגיד לי לא לפתוח...

דבר ראשון זה שטות המדבקה הזאת לפי דעתי כי אין שום נזק פיזי.

דבר שני מה האינטרס שלי להחליף?

המחשב שלי טס מבחינתי אני לא מבין בכל השטויות האלה של חומרה... אם חבר שלי לא היה אומר לי גם עוד כמה שנים לא הייתי יודע שקיבלתי 800 ולא 1066!

לאן זה יכול להידרדר מפה ?

עוד תגובות דחוף![br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 16:51:07

אז ככה:

כל עוד יש לך הוכחה שהזמנת ושילמת על מוצר X (חשבונית וקבלה) וקיבלת מוצר Y, יש לך עילה משפטית.

קודם כל תבוא לחנות בגישה נעימה, אל "תכנס בהם" על ההתחלה.

אם אתה רואה שהעניינים לא הולכים לפי רצונך, והם לא מעוניינים להביא לך את המוצר שהזמנת, אתה יכול לאיים בתביעה.

כרגע יש לך עילה משפטית לדבר, כל עוד הם לא מוכנים להחליף את המוצר למה שרצית.

חח יש לי פה קבלה אחי שרשום לי זיכרון:

kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500

ובפועל באוורסט ועוד תוכנות רשום לי שזה 800 מגה הרץ 6500 אם אני טועה...

אז כשחבר שלי פתח וראה שאכן הזיכרון הוא קינגסטון עשינו תחקיר קטן באתר של KSP וראינו שגרסת הזיכרון שאני רכשתי חסרה להם במלאי כמעט בכל הארץ ולעומת זאת גרסת זכרון של 2GB של 800 מגה הרץ של קינגסטון יש להם בכל הארץ! אז בטח הם שמו את זה וחשבו שאני לא אשים לב.

פורסם

אתה יכול ללכת למשפט ולנסות "להוכיח" שאתה צודק, הם יודעם שדברים כאלו לא יגיעו לבית משפט כי זה פעוט מדי בכדי שאתה תגרור אותם למשפט

אבל המדהקה הדבילית שלהם לא מבטלת אחריות יצרן!!!! ובטח ובטח שלא מכסה עניין של חומרה שהחליפו לך "בטעות"!!!! לך איליהם עם המחשב שלך ועם הקבלה של המפרט אם הם לא יחליפו את זה במקום אז תפנה לאופציה השניה (שרוף אותם! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:)

בכל מקרה תעשה מזה עניין, אבל לידע כללי ההבדל המשמעותי היחיד בתדר הזכרון הוא ל OC שנראה לי לא רלונטי אליך

בהצלחה אחי!

תעדכן אותנו בתוצאות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור, דבר ראשון אם אני רוצה לעשות OC ולשפר את המחשב רציתי ללכת אליהם ולקנות מהם קירור טוב יותר ואולי להעלאות את התדר של הזיכרון...

אבל זה בכלל לא קשור, אני שילמתי על משהו וקיבלתי משהו אחר, גם המוכר בחנות אמר לי שאני לא צריך את זה... אז שהיה אומר לי שאין להם את זה במלאי וזהו!

אני רוצה או פיצוי או לא יודע מה, אני שונא שמרמים אותי ככה וטעות כזאת לא נעשית בתום לב, כי הטכנאי שמה חשב שאני טיפש הוא בא לי עם הקופסא שרשום עליה קינגסטון PC8500 ואמר לי שזה 1066 עם חיוך על הפרצוף.

בא לי לפתוח אותם עכשיו עד שחשבתי שהם אנשים טובים.

ודבר כזה כן יכול להגיע לבית משפט, עורך דין בפשטות יכול להשוות את זה לכל דבר אחר (כגון קניית טלוויזיה 22 אינץ וקבלת טלוויזיה 19 אינץ) וכו'...

פורסם

מועבר לפורום כללי. בהצלחה.

פורסם

אתם קשקשנים שלא להאמין.. והמדבקה הזאת זה גם קישקוש מקושקש, שנים שאני קונה שם.. אתה פשוט בא לסניף, מסביר להם ב-ד-י-ו-ק מה קרה, מקבל זכרונות 1066 וחסל.

פורסם

תוכנוות יכולות לזייף מאי התאמות של מתח או אי התאמה של הלוח.

יש מיליון סיבות שהאברסט יכול להגיד שזה 800.

על הזכרונות עצמם, פיזית, רשום 800?

פורסם
  • מחבר

תוכנוות יכולות לזייף מאי התאמות של מתח או אי התאמה של הלוח.

יש מיליון סיבות שהאברסט יכול להגיד שזה 800.

על הזכרונות עצמם, פיזית, רשום 800?

על הזכרונות עצמם לא רשום כלום, רק KINGSTON ואיזה מדבקה של MADE IN CHINA אם אני לא טועה.

וזה לא רק אברסט, גם CPU-Z מראה ככה ועוד כמה תוכנות.

ואם אני זוכר נכון (לא בטוח) גם כשבדקתי בביוס הוא הראה 800 מגה הרץ ולא 1066.

ולא מעניין אותי שההבדל בין המחירים של מה שקניתי הוא 5 שקל או 500 שקל, הקטע הוא שזה מה שרשום בקבלה וקיבלתי משהו אחר.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה בכרטסת הזכרונות בCPU-Z?

(סורי שאני לא מתייחס לתגובות, לא קראתי אותן)

פורסם

אפילו אין צורך שיעלה תמונה של הכרטסת

לזכרונות האלה יש גוף קירור או לא?

ומקווה שלא ניסיתם לפרק אותם מהלוח אם. (אל תגעו בהם בכלל)

וכמובן תחזרו לKSP, אם יעשו לכם בעיות, תאיימו בתביעה.

פורסם
  • מחבר

אפילו אין צורך שיעלה תמונה של הכרטסת

לזכרונות האלה יש גוף קירור או לא?

ומקווה שלא ניסיתם לפרק אותם מהלוח אם. (אל תגעו בהם בכלל)

וכמובן תחזרו לKSP, אם יעשו לכם בעיות, תאיימו בתביעה.

לא ניסינו לפרק שום דבר מהלוח, למה אתה שואל?

ולגבי התמונה, שיהיה לכל מקרה:

image-hosting-view-20.php?id=1427cpuz.jpg

פורסם

אני היחיד שמכיר באפשרות שאלו הזכרונות הנכונים אבל הלוח לא תומך / הביוס לא מוגדר על המהירות הזאת ?

פורסם

לא ניסינו לפרק שום דבר מהלוח, למה אתה שואל?

ולגבי התמונה, שיהיה לכל מקרה:

image-hosting-view-20.php?id=1427cpuz.jpg

למה התמונה לא עובדת?

:|

אני היחיד שמכיר באפשרות שאלו הזכרונות הנכונים אבל הלוח לא תומך / הביוס לא מוגדר על המהירות הזאת ?

כולנו מכירים באפשרות הזאת, לכן אנחנו מנסים לשלול את זה...

גם במידה והלוח לא מצליח לזהות את ה1066, הCPU-Z כן מציין את המהירות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים