עבור לתוכן

שאלה בקשר לרזולוציה גבוהה יותר וביצועים במשחקים (בקניית מסך רחב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ'

כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3,

Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024

כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB,

השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר

לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל

השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון

או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד.

תודה לכולם!

פורסם

קיים קשר הדוק בין רמת ה FPS במשחק לבין הרזו' בה אתה משחק, ב 19" הרזו הטבעית היא 1280*1024, ב 22 היא 1650*1080.

קיימת אפשרות לרדת מהרזו' הטבעית אבל זה ייתן לך תמונה פחות חדה ובד"כ לא מומלץ.

אם אין לך בעיה למכור את שלך ולהביא 4850 או 4870 אז זה מעולה, כך תוכל לשחק ברזו' הטבעית שלך המסך, 1650*1080.

אם אתה לא יכול לעשות את זה אתה תצטרך להתפשר קצת בהגדרות, אבל לא בכל המשחקים, לדוג' ב MIRRORS EDGE אני חושב שתוכל עדיין

לשחק במקסימום על רזו' טבעית אבל קרייסיס למשל אין סיכוי, מבין ?

אני אתן לך עצה שלי, תחליף מסך בלי להחליף את הכרטיס, הכרטיס שלך מסופק ב 640 מגה מה שכנראה ייסתדר עם המסך הגדול ברזו טבעית ברוב המשחקים, שתרגיש שאתה רוצה יותר ביצועים או שייצאו גל חדש של כרטיסים, תקנה חדש.

עריכה : הסתכלתי לך עכשיו במפרט, יש לי רק עוד עצה קטנה בהתאם לזאת, כדאי לך להוסיף 2 ג'יגה זיכרון, בהרבה משחקים אתה

תרגיש בהבדל משמעותי, זה גם מאוד זול, משהו כמו 150 שקל...

פורסם
  • מחבר

קיים קשר הדוק בין רמת ה FPS במשחק לבין הרזו' בה אתה משחק, ב 19" הרזו הטבעית היא 1280*1024, ב 22 היא 1650*1080.

קיימת אפשרות לרדת מהרזו' הטבעית אבל זה ייתן לך תמונה פחות חדה ובד"כ לא מומלץ.

אם אין לך בעיה למכור את שלך ולהביא 4850 או 4870 אז זה מעולה, כך תוכל לשחק ברזו' הטבעית שלך המסך, 1650*1080.

אם אתה לא יכול לעשות את זה אתה תצטרך להתפשר קצת בהגדרות, אבל לא בכל המשחקים, לדוג' ב MIRRORS EDGE אני חושב שתוכל עדיין

לשחק במקסימום על רזו' טבעית אבל קרייסיס למשל אין סיכוי, מבין ?

אני אתן לך עצה שלי, תחליף מסך בלי להחליף את הכרטיס, הכרטיס שלך מסופק ב 640 מגה מה שכנראה ייסתדר עם המסך הגדול ברזו טבעית ברוב המשחקים, שתרגיש שאתה רוצה יותר ביצועים או שייצאו גל חדש של כרטיסים, תקנה חדש.

עריכה : הסתכלתי לך עכשיו במפרט, יש לי רק עוד עצה קטנה בהתאם לזאת, כדאי לך להוסיף 2 ג'יגה זיכרון, בהרבה משחקים אתה

תרגיש בהבדל משמעותי, זה גם מאוד זול, משהו כמו 150 שקל...

יכול להיות שלא שמת לב, או שכן, יש לי 4GB זיכרון (פשוט רשמתי את זה מתחת בנפרד), או שאתה מתכוון ל-6GB זיכרון?

תודה רבה! ואם הבנתי נכון, אז כניראה שאני אצטרך להיתפשר על ביצועים בקניית מסך חדש? קרייסיס זה לא המטרה שלי בכלל, ואני לא יכול להשוות

אבל לדוגמא Red Alert 3, זה גם מה שמעניין אותי. ועדיין לא ממש הבנתי האם הזיכרון של הכרטיס מסך לרזולוציות גבוהות יותר הוא יותר הבעייה או שפשוט הכרטיס מסך עצמו הוא הגורם? תודה רבה שוב!

פורסם

אם יש לך 4 אז זה מצויין, יספיק מעולה !

לגבי הזיכרון בכ.מ...

תיראה, יש קשר בין כמות הזיכרון לבין הרזו' שבה אתה משחק וגם לטקסטורות (גם הם על הזיכרון), אבל לא קשר של 100%, הכוונה היא אם יש לך כרטיס חזק מאוד עם 256 מגה לדוג', ברזו' גבוהות הוא יוגבל, אבל אם יש לך בינוני ודיי ישן האמת עם 640 מגה (כמו אצלך) אז ה 640 מגה לא ייעזרו לו מאוד, זה יהיה עדיף מ320 מגה זה בטוח, אפילו בהפרש לא קטן אבל עדיין, יהיה עדיף כרטיס חדש וחזק.

(ד"א, אין הבדל משמעותי בזיכרון בין 640 אצלך לבין 512 ב 4850 למשל).

לגבי RA3, אתה תריץ אותו טוב מאוד, יש לך מעבד טוב, זיכרון מספיק והכרטיס שלך יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני מרוצה מאוד מהמחשב שלי אבל זה קצת מבאס שבמהירות

דברים התקדמו היי אבל זו הטכנולוגיה.

תודה רבה על העזרה...!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים