פורסם 2009 בינואר 1716 שנים השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית.בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מכיר את הפתגם "אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול"?הבעיה עם המדפסות הזולות היא שהדיו יקר, ממנו היצרנים מרוויחים. לדעתי כדאי לך להשקיע קצת יותר ולעלות למדפסת במחיר ביניים, כ-400-500 ש"ח, שבהן הדיו עשוי להיות זול יותר.אני באופן אישי מרוצה מהמדפסות של קנון, מהסידרה שניתן להחליף לה כל צבע בנפרד כשנגמר (ישנם דגמים עם 5 מיכלי צבע נפרדים). כמו כן במדפסות של קנון לא מחליפים את ראש ההדפסה יחד עם מיכל הדיו ככה שעלות החלפת הדיו זולה יותר.בכל מקרה לפני רכישה תברר את עלויות מיכלי הדיו ואם אפשר לכמה דפים המיכלים מספיקים. ל-HP יש מדפסות שניתן לרכוש עבורן מיכלי דיו גדולים יותר כך שהמחיר הסופי להדפסת דף זול יותר.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים כמו שכתבתי אני מרוצה מהמדפסות של קנון. הדגם שבטווח המחירים שציינתי הוא PIXAMA iP3500. אל תתבלבל עם הדגםמ שנקרא 3600 שמשתמש במיכלי דיו קטנים יותר שמספיקים להרבה פחות הדפסות.מן הסתם יש עוד מדפסות (של חברות אחרות) שיתאימו לך אבל אני לא מכיר אותן ולא יכול לחוות עליהן דעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.