פורסם 2009 בינואר 1716 שנים הוא כותב שחסר הקובץqq /windows/system32/config/system qqאין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalationמשהו כזההאם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB?אשמח לפתרוןבן
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים תעלה מ recover של xp ובצע את הפעולות הבאות:Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM Ren c:\windows\system32\config\system system.oldRen c:\windows\system32\config\software software.oldCopy c:\windows\repair\system c:\windows\system32\configCopy c:\windows\repair\software c:\windows\system32\config
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר לעצה הראשונה אעדיף לא להתיחס.בקשר לעצה השנייה, אכן זה מה שעשיתי אך קיבלתי הודעות failure חוזרות ונשנות.פתרתי את הבעיה בכך שחיברתי את ההארדיסק שלי למחשב אחר תקין ופשוט העתקתי אליו את הקובץ הפגוםהבעיה היא שאני לא יודע איך לפתור את אותה בעייה במידה והיא תחזור ולא יהיה לי מחשב נוסף בבית.כמו כן יש לעיתים את הבעיה של ה NTDLR שגם אותה אני לא יודע איך לפתורכל הפתרונות הינם עקיפיים , מקווה שיום אחד אוכל למצוא להם פתרון ישיר.
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים יש לי את הבעיה הזאת גם אם אתה יכול לשלוח לי את הקובץ תיקון אני אשמח אבל לפני זההבעיה היא במערכת הפעלה שמותקנת על ההרדיסק אז אם אתה מעביר את ההרדיסק למחשב אחר לא אמור להיות שינוי כי הבעיה היא שחסר קובץ במערכת הפעלה שמותקנת על ההרדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.