עבור לתוכן

כיצד להסיר את ווינדוס XP?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר.

יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

מה גורם לך לחשוב שההתקנה הישנה עדיין קיימת? כשאתה בוחר אותה מהתפריט משהו עולה? אתה רואה על ההרדיסק את התיקיה הישנה?

אם לא והתפריט סתם מופיע לך למרות שהמערכת הקודמת כבר לא קיימת, פשוט תוריד את התפריט.

תלחץ כפתור ימני על "המחשב שלי" -> מאפיינים -> מתקדם -> STARTUP AND RECOVERY ושם תוריד את הזמן הופעה של התפריט BOOT (לא ריקוברי!) ל-0.

חשוב רק לשים לב שהמערכת הנוכחית שלך מוגדרת כברירת מחדל, הכוונה שאם לא נוגעים בכלל במקלדת בתפריט הוא אוטומטית יכנס לשלך ולא ינסה לגשת להתקנה הישנה.

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להפעיל את המערכת הפעלה השניה (הישנה והבעייתית ) אלא ישר הפעלתי את החדשה. מה שכן, יש לי שתי תקיות ווינדוס על כונן C כרגע. תיקיה שנקראת Windows ותיקיה שנקראת Windows.0 .

הראשונה בגודל של 500 מגה, והשניה בגודל של 1.84.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים