עבור לתוכן

מה צריך לשדרג במחשב, המשחקים לא רצים חלק

Featured Replies

פורסם

ככה זה המחשב שלי

QuadCore Q6600 (ללא OC)

2GB Ram

מעל 750GB דיסק קשיח

HD4870

ספק חדש

לוח אם P5K SE

אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות..

אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר...

כמה נקודות לציון:

כל הדרייברים מעודכנים

יש לי ווינדוס XP מקורי

אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60)

ספק Enermax Pro+ 525w

ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת דיסק קשיח,זיכרונות,ועוד הרבה דברים-מומלץ)

בפורום אחר אמרו לי שהמחשב שלי חזק מספיק ויש לי בוא איפשהו שהוא בעיה, אין לי מושג

פורסם

זיכרון להוסיף עוד 2 או 4 גיגה

יוצא בערך 300 שקל ל4 גיגה...

אני הייתי מתחיל משם

פורסם

איזה משחקים נתקעים לך? תפרט בבקשה.

ודרך אגב, כמה זיכרון יש לכרטיס המסך שלך?

לדעתי לא צריכה להיות לך בעיה, וזה ממש לא בגלל הזיכרון, כי ב- XP תוספת זיכרון לא תועיל כל כך (גם כך הוא לא יראה יותר מ- 3 ג'יגה)[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 19:33:16

דרך אגב, תנסה לשחזר ממתי התחילה הבעיה, (או אולי היתה תמיד?!).

דבר נוסף, תנסה לבטל את כול התוכנות "שמסדרות" לך את המחשב, כי בהחלט ייתכן שהן גוזלות לך משאבי מערכת יקרים, כולל זכרון ומעבד; ובכלל תמיד כשהן עובדות ברקע, הן מפעילות בדיקות/סריקות ותיקונים, כביכול בכדי לשפר ולנקות את הזכרון וכו....אך בעצם הן מעמיסות את המחשב מאד, ובפיקים גם מסוגלות כמעט לשתק אותו.

אם הייתי במקומך, הייתי מסיר אותן לגמרי, ומבצע תחזוקה שוטפת סטנדרטית כמו, איחוי דיסק, מריץ מידי פעם, באופן יזום, תוכנת Ad-Aware, למשל.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 19:42:17

עוד דבר:

אתה כותב שאתה מריץ "תוכנות אנטי ווירוס" ?.! - אני מבין שכמה, נכון?

זאת גם יכולה להיות בעיה, כי במקרים רבים ישנה התנגשות בין תוכנות אנטי ווירוס שונות.

תסיר את כולן ותשאיר אחת (אני ממליץ על נורטון 10, הגם שאינה הכי מעודכנת, אך לא עושה בעיות - אני מתקין רק את חלק האנטי וירוס, ומוותר על כול התוכנות הנילוות.

פורסם

האמת היא מחשב לא רע בכלל

אני הייתי מתחיל ב o.c ל מעבד ואז אם זה לא מספיק אז הייתי הולך על קניית זיכרונות כמו שאמרו ליפניי .

פורסם

חברה, OC וכל זה, כפתרון לבעיות מחשב של הבחור, זאת השטות הגדולה ביותר שאפשר להציע לו.

אני מציע לעומת זאת, לגבות את כול מה שחשוב , ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

להתקין תוכנות נדרשות וחשובות, ולא כול מיני שטויות , כי המחשב, כפי שאני מבין, משמש אותו למשחקים ולפאן, למשל:

אנטי וירוס, דימון טולס, תוכנת צריבה, תוכנת ניטור טובה, וזה כמעט כול מה שנדרש; וכמובן, שלא נשכח, את המשחקים שלך.

תאמין לי, שעם מפרט המחשב שלך תוכל להפעיל, כמעט את כול המשחקים , על ,HIGH , אפילו את ה- GTAVI.

פורסם

FireTrooper, על איזה רזולוציה אתה משחק?

סה"כ המפרט שלך לא כזה רע וכפי שאתה אמור לדעת ביצועים מורכבים מהרבה משתנים שונים במערכת שלך.

פורסם

יבגני שלום.

אני לא חושב שהבעיה ברזולוציה שלו.

אני עם המפרט שלי, שלכול הדעות נחות מהמפרט שלו, משחק בכול המשחקים על הכי גבוה, ועם כול הפילטרים , מלבד כמובן ה- GTAIV, שנו טוב, מפתחי המשחק פיתחו כאן משחק הדורש משאבי מערכת באופן מוטרף, ובכל זאת אני משחק על הכי גבוה, ורואים טוב, הגם שהמשחק טיפ טיפ טיפה איטי, אבל זה לא פוגם באופן הרסני בחווית המשחק; מה עוד, שאל תשכח שיש לי מסך 24" של דל, ובכל המשחקים , כאמור, אני משחק על רזולוציות של 1200X1920.

שוב, לדעתי, אני ממליץ שיתקין את המערכת מחדש, וינסה לשחק במשחקים שלו מחדש, ורק אז נדע;

עוד, לדעתי, הוא לא ממש מומחה, שיכול לפתור/לפחות לנסות לפתור את הבעיות שלו ללא התקנה חדשה.

פורסם
  • מחבר

אני משחק על 960X1280 , וכנראה שאני אעשה מחר פורמט. (אני כן מומחה,טוב לא מומחה אבל מבין במחשבים, מגיל 0 אני עם מחשבים)

עוד משהו, כרגע אני יושב על XP וכידוע XP לא תומך ולא יודע לנצל יותר מ2GB ובחיים אני לא עובר לויסטה, מערכת מטומטמת, יש לי אותה על הנייד.

פורסם

שבת שלום

בענין הזיכרון, זה לא כל כך מדוייק;

אם תתקין 4 ג'יגה בייט זיכרון , המערכת תראה יותר מ- 2 ג'יגה בייט, אך פחות מ-4.

אצלי מותקנים 4 סטיקים של 1 ג'יגה בייט כול אחד, והמערכת רואה 2.85 ג'יגה בייט זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים