פורסם 2003 ביולי 922 שנים שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריךהמלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים)והמחיר גם...אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל!תודה!!! ??? ??? ???
פורסם 2003 ביולי 922 שנים שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריךהמלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים)והמחיר גם...אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל!תודה!!! ??? ??? ???Canon CanoScan Lide 30 נדמה לי שזה הדגם המקביל לדגם שלי ה N1240U שזכה לבחירת העורכים של ה PC MAGAZINEיש לך גם כמובן את אלו של HP שגם טובים.עכשיו עם אתה רוצה מהיר רק תבדוק שזה תומך ב USB 2.0 נדמה לי שהדגם הזה עובד ב USB 2.0
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר אז איזה סורק טוב?ה- lide 30או ה-N1240U?או ששניהם אותו דבר? יש סקירות והשוואות בין סורקים?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים אז איזה סורק טוב?ה- lide 30או ה-N1240U?או ששניהם אותו דבר? יש סקירות והשוואות בין סורקים?עד כמה שאני יודע זה אותו דגם פשוט ה LIDE 30 זה השם החדש והוא גם תומך ב usb 2 אם אינני טועה.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר מצאתי אותו... עשיתי חיפוש בזאפ וישלו usb2 וגם רזולוציה טובהוהוא מ-ז-ה יפה!!! ווגם דק ואפשר לאחסן אותו בקלות... אבל הבעיה היא המחיר... 620 שקל...אפשר משהו יותר זול???
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מצאתי אותו... עשיתי חיפוש בזאפ וישלו usb2 וגם רזולוציה טובהוהוא מ-ז-ה יפה!!! ווגם דק ואפשר לאחסן אותו בקלות... אבל הבעיה היא המחיר... 620 שקל...אפשר משהו יותר זול???אחי כך את זה בתשלומים ולא תרגיש את זה. שווה לך למתוח קלות את התקציב ולקחת סורק איכותי מקצועי טוב ואמין מאשר להתפשר בגלל התקציב ולקחת סורק בינוני.תאמין לי שווה את הכסף ולא תצטער.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר אני בטוח שזה סורק מצויין אבל אניממש לא יכול...אין סורקים טובים במחיר יותר טוב (דרך אגב את כל הכסף השקעתי על התוכנה ליגטורה שתאפשר לי לתרגם מסמכיםלמחשב ככה שאני לא צריך סורק מצויין אלא צורב פשוט ומהיר!בעיקר לסריקת מסמכים...)
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר טוב אז אולי תוכלו לומר לי מה יותר טוב?hp 3500הוא סורק דף ב-30 שניותאו canon lide 20 שיש לו חיבור usb2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.