עבור לתוכן

עדכון וינדוס XP, לא רואה את ההורדות מערכת והמעבד לא יורד מ 50%!

Featured Replies

פורסם

היי,

הפעלתי חזרה את המעדכן האוטומטי של וינדוס XP, אבל הוריתי לו לשאול אותי לפני כל התקנה כדי שאני אבחר מה להתקין אם נחוץ לי או לא..

בכל מקרה, שאל אותי לגבי המוןןןן הורדות, בסביבות ה 30 קבצים ביניהם קבצים גדולים וכבדים כמו SP3 ועוד כמה עדכונים של 200 מגה +-

לאחר שהוינדוס ביקש ממני להוריד את העדכון, אישרתי לו אבל אני לא רואה את הסימון למטה שמראה כמה אחוזים הוא מוריד, והוינדוס פשוט שאל אותי לעוד עדכונים אז אישרתי גם את זה.

לאחר כל האישורים והסינונים, נעלם לגמרי הסימון של המגן ליד השעון (מראה על התקדמות ההורדה) ומאז המעבד פשוט תקוע על 50 אחוז ולא יורד.

נכנסתי ל TASK MANAGER ואין שם שום דבר שלוקח מעל 10% עבודה, כלומר אני לא יכול לראות מה מעסיק לי את המעבד נונסטופ!

זה תוקע לי את כל העבודה ואני לא יכול לא לשחק כי אז יש לאגים מטורפים של המעבד, וגלישה באינטרנט גם לא מי יודע מה עובד טוב.

זה נורמלי? המעבד אמור להיות מועסק בצורה כזו לאחר שאישרתי הורדה? אני אציין שהפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים ועדיין הבעיה חוזרת ואין לי איך להפסיק את פעולת המעבד...

גם כן אני מסתכל על ה SIDEBAR. יש לי מודד תנועה באינטרנט, אני לא רואה הורדה ותנועה כבדה בכלל כלומר שהמערכת לא מורידה שום דבר למחשב!

מה עושים מכאן??

תודה :)

פורסם

יש לך שני אפשרויות:

1.לנסות לבטל את העידכונים האוטומטיים(תעשה מאפיינים על "המחשב שלי" ותחפש באפשרויות שמה את העידכונים ותבטל).

2.אם ביטול העידכונים לא עזר לך אז תעשה שיחזור מערכת למחשב למועד שלא הייתה לך את הבעייה ואז תבטל את העידכונים.

אחרי שאתה מבטל את העידכונים מומלץ להתקין SP3 אבל פשוט בידני(תוריד מהאתר של מיקרוסופט).

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עזר,

לבנתיים התקנתי W7 עד שאני אתקין אקס פי חדש...

צריך לעשות פרמוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים