פורסם 2009 בינואר 1616 שנים בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג).במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים.נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו.בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה.מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון ..אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שאני צריך לקנות ספק אחר כי הבנתי שאפשרי לחבר את הכרטיס לספק 400W.
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים החיבור של ה6 פינים מגיע עם הכרטיס מסך בתוך הכופסה עם זרקתה אותו הוא משהו לך לכול חנות מחשבים ותיקנה כזה הוא עולה גרושים בסביבות ה5 שח (בפעם הבא שאתה קונה משהו בבקשה תיקרה את הראות עפלה שמגיעים עם המכשיר הצמו זה חוסך ארבה בעיות ושאלות) תמונה: בהצלחה *מתנצל על שגיאות הכתיב
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר אין אחי לא היה באריזה ולא זרקתי כלוםוקראתי את ההוראות והיה כתוב שאמור להיות מתאם ולא היה .קיצר אני אלך ביום ראשון לבקש מהם כבל כזה
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים בקטנה אחי זה לא ממש משנה הכול זות הוא עולה גרושים ואולי אפילו החנות תבי לך אחד בחינם
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים המתאם המדובר אמור לבוא כחלק אינטגרלי מהספקלפני שאתה מחבר אותו תבדוק כמה אמפר יש במסילות ה12 שלךכדי שלא יצור עומס שיבי לכבוי המחשב ולשריפת רכיבים..בעקרון 400 מספיקאבל צריך 400 איכותי ..מה המפרט המלא שלך ?בעקרון , ממליץ לך בחום לשדרג ספק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.