עבור לתוכן

Altec Lansing ATP5 vs ADA880

Featured Replies

פורסם

נראה לי שיהיה בסדר עם המשחקים.

כרגע הזמנתי אותם מלמיר, התלבטתי בין הTSS1 ובינם, הם ניצחו בגלל השלט, המחיר, העוצמה והאיכות.

• תגובות 61
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את האמת, אני במשחקי פעולה משתמש במצב סטריאו ברמקולים ולא במצבי סראונד. לדעתי אתה יכול לקנות את ה ADA880 בשקט. הם מצויינים הרבה יותר מ ATP5.

פורסם

וואי , אני מבולבל...אתם שניכם המלצתם לי על ה-ADA880...אבל סקטור המליץ לי (באייסיקיו) על ה-ATP 5 ...ככה שאני לא יודע מה לקחת...

פורסם

וואי , אני מבולבל...אתם שניכם המלצתם לי על ה-ADA880...אבל סקטור המליץ לי (באייסיקיו) על ה-ATP 5 ...ככה שאני לא יודע מה לקחת...

שוב, תקרא את הביקורת שיש באתר על ה ADA880, ותגיד ל SECTOR שיקרא אותה גם, אחר כך תחזור.

פורסם

שוב, תקרא את הביקורת שיש באתר על ה ADA880, ותגיד ל SECTOR שיקרא אותה גם, אחר כך תחזור.

לפני שאתה מפריח דברים באויר תבודק אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שכחתי לרשום את הדבר הכי חשוב,

קראתי את הביקורת.

אם אתה כל כך בטוח שהADA880 יותר טובים מכל הבחינות מהATP-4 למה אתה חושב ש"Altec Lansing" יצרו את שני הדגמים הללו ששניהם גם עולים אותו מחיר?

כמו שאמרתי מקודם לשני הסטים יש שימושים אחרים וכל סט טוב בתחום שלו (ואותו משתמש שמעוניין לקנות אותם יתאים את שימושיו לסט),

אני מבקש ממך ,תשובה הולמת לשאלה ששאלתי ולא סתם עוד איזה מילה שתפריח.

[לפני ידיעתך (בספק) את הADA880 הפסיקו לייצר ואני בספק אם אפשר לקבל להזמין אותם עדין בלי לחכות חודשיים או יותר]

נ.ב

אם ההיתה שם לב (מה שלא) לקחתי ציטוט של "עומרי עמוס" מהביקורת שהוא הכין,

שזה אומר שקראתי את הביקורת בעיון רב (פשוט רק ההיתה צריך לקרוא).

פורסם

אם כל מה שרשמת הוא כתגובה על זה שרשמתי שלא קראת את הביקורת, זה מיותר שנדבר על זה אפילו.

ואני אמרתי מקודם, מי שבאמת חשוב לו כל עניין המשחקים והסראונד במשחקים, עדיף לו בהרבה לקחת את ה ATP4. אבל אם חשוב לו יותר סרטים ומוזיקה, עדיף לו לקחת את ה ADA880.

פורסם

בירור אחרון :

אם ה-ATP 4 טובים יותר מ-ADA 880 במשחקים (משהו שעליו כולנו הסכמנו לשם שינוי , ככה שעל זה לא צריך לענות) ואם ה-ATP 4 שווים ל-ADA 880 במוזיקה (או אפילו יותר טובים , עוד יותר טוב) ואפילו אם ה-ATP 4 יהיו פחות טובים מה-ADA 880 בסרטים (משהו שכנראה גם כולנו הסכמנו עליו , תקנו אותי אם אני טועה) אבל לא בכזה הרבה אז אני אקח את ה-ATP 4 .

מה אתם אומרים ? מה עם כל האימים האלה ?

פורסם

משחקים - ATP4.

מוזיקה - ADA880, באסים חזקים בהרבה, איכות סאונד טובה בהרבה.

סרטים - ADA880.

פורסם

1. משחקים - ATP4.

2. מוזיקה - ADA880, באסים חזקים בהרבה, איכות סאונד טובה בהרבה.

3. סרטים - ADA880.

1. ההבדל הוא גדול ?

2. אז אתה אומר שה-ADA880 הרבה יותר טוב מה-ATP 4 ?

3. ה-ADA880 טוב בהרבה מה-ATP 4 בסרטים ?

עריכה - סקטור , בבקשה בוא תגיב .

פורסם

1. ההבדל הוא גדול ?

2. אז אתה אומר שה-ADA880 הרבה יותר טוב מה-ATP 4 ?

3. ה-ADA880 טוב בהרבה מה-ATP 4 בסרטים ?

עריכה - סקטור , בבקשה בוא תגיב .

1. דיי גדול, כי במשחקים מצב ה 4.1 אצל ה ADA880 לא קיים.

2. באיכות סאונד כן, הצליל נקי בהרבה, הסאבוופר איכותי יותר.

3. כן. מפענח AC3 מובנה (מה שלא בשימוש אם יש לך כבר כרטיס קול תומך DD), אפשרות הפיכת סטריאו של הסרטים ל Dolby Pro-Logic.

פורסם

ל"-Neo-" פשוט הוכחתי לך שקראתי זה הכל,

לפי דעתי הקטע אם המוזיקה זה לא נכון,

אני אישית שונא את האפקט של הסנטר אם מוזיקה (לדעתי זה ממש לא משתלב),

אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה לפי הביקורת באתר צריך להעביר את המערכת למצב סריאו שזה אומר שאין לך סראונד (שוב דעתי אי חושב שסראונד במוזיקה מאוד טוב, ואין ספק שבלי אפקט כזה אי אפשר לשמוע מוזיקה),

בקשר לסרטים,

כמו שצינתי מקודם גם אני חושב שהADA880 הרבה יותר טובים אבל לאומת זאת במשחקים הATP-4 לא רואים אותם ממטר.

ועוד פעם אני יגיד את אותו משפט שחזרתי עליו עשרות פעמים "כל אחד צריך להתאים את הרמקולים לשימושים שלו".

פורסם

טוב , אז כולנו מסכימים על זה שיש הבדל די גדול לטובת ה-ATP 4 על פני ה-ADA880 , כן ?

עכשיו , בקשר למוסיקה ...נאו , אתה אומר שההבדל גדול אבל סקטור אומר שזה לא נכון...אז נשבע לכם , שאני לא יודע מה לחשוב...

בקשר לסרטים , ה-ADA880 טובים בהרבה מה-ATP 4 ועל זה כולנו מסכימים .

עכשיו , צריך לברר מה בקשר למוסיקה...

ושאלה : כששומעים מוסיקה במצב סטריאו , מי לוקח , ה-ADA 880 או ה-ATP 4 ?

פורסם

1. דיי גדול, כי במשחקים מצב ה 4.1 אצל ה ADA880 לא קיים.

2. באיכות סאונד כן, הצליל נקי בהרבה, הסאבוופר איכותי יותר.

3. כן. מפענח AC3 מובנה (מה שלא בשימוש אם יש לך כבר כרטיס קול תומך DD), אפשרות הפיכת סטריאו של הסרטים ל Dolby Pro-Logic.

לא הבנתי אותך, ממש לא..

במשחקים עם הADA880 (משחקים התומכים בדולבי) שני הרמקולים האחורים משמשים כסנטר יחד..מעין 5.1

פורסם

טוב , אז כולנו מסכימים על זה שיש הבדל די גדול לטובת ה-ATP 4 על פני ה-ADA880 , כן ?

עכשיו , בקשר למוסיקה ...נאו , אתה אומר שההבדל גדול אבל סקטור אומר שזה לא נכון...אז נשבע לכם , שאני לא יודע מה לחשוב...

בקשר לסרטים , ה-ADA880 טובים בהרבה מה-ATP 4 ועל זה כולנו מסכימים .

עכשיו , צריך לברר מה בקשר למוסיקה...

ושאלה : כששומעים מוסיקה במצב סטריאו , מי לוקח , ה-ADA 880 או ה-ATP 4 ?

במצב סטריאו ה ADA880 לוקחים, ללא ספק לדעתי.

אני אומר שוב, במוזיקה לדעתי גם ה ADA880 לוקחים, אין לי ממש מה להתווכח כאן.. זה חסר טעם.

פורסם

לא הבנתי אותך, ממש לא..

במשחקים עם הADA880 (משחקים התומכים בדולבי) שני הרמקולים האחורים משמשים כסנטר יחד..מעין 5.1

צודק

כן רק שמעט מאוד משחקים תומכים ב DD וזה חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים