פורסם 2003 ביולי 922 שנים על מה אתם ממליצים מהשתיים?לשתיהן יש אותו הספק רק שלADA880 יש גם מפנעח דולבי דיגיטלומה שמוזר זה ששתיהן עולות אותו מחיר...אם למישהו יש הארות/הערות בעניין אני ישמח לשמוע...
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים ADA880, מנצחת בכל הקריטריונים. אם זה איכות סאונד, SNR, THD, תדרים...אז למה כולם בפורום הזה לעזאזל ממליצים על ה-ATP 5 ? מוזר ...
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר מצטרף לשאלה שמעליי.ועוד משהו... איך יכול להיות שהATP5 עולים קצת יותר אפילולמרות שהם פחות טובים?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים כי זה הכל תלוי בשימוש... http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ada880 גנבת לי את המילים מהפה
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים קראתי את ה-REVIEW ולמרות זאת אני עדיין לא יכול להחליט על מה ללכת .השימושים שלי הם משחקים , מוסיקה וגם סרטים . היותר חשובים : מוסיקה ומשחקים . סרטים זה פחות חשוב למרות שאני עדיין רוצה שהרמקולים יוכלו להתמודד איתם בצורה סבירה + (האם ה-ATP 5 עושים זאת ?) .אז מה אתם אומרים לקחת : ATP 5 או ADA880 ?
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים ADA880 לדעתי. הם פשוט טובים יותר מ ATP5 במפרט הטכני, וזה לדעתי מכסה על החסון שלהם במשחקים.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר ושאלה עוד יותר חשובה...מאיפה בכלל אפשר להשיג את אחד מהסטים האלה בארץ??אני כבר יותר מחודש מנסה לברר ולא מוצא בשום מקום.אם מישהו יודע בוודאות איפה ניתן להשיג אותם או מכיר מישהו שקנה אותם בארץשיחזור אליי לאי סי קיו 175504060ותודה ענקית!!
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים ושאלה עוד יותר חשובה...מאיפה בכלל אפשר להשיג את אחד מהסטים האלה בארץ??אני כבר יותר מחודש מנסה לברר ולא מוצא בשום מקום.אם מישהו יודע בוודאות איפה ניתן להשיג אותם או מכיר מישהו שקנה אותם בארץשיחזור אליי לאי סי קיו 175504060ותודה ענקית!!את ADA880 אפשר להשיג באופיס-דיפו בשפיים, לא יודע אם עדיין יש להם אותם. את ה ATP5 הפסיקו לייצר ובמקומם מייצרים את ה ATP4, בגלל זה לא מביאים אותם לארץ.
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים על מה אתם ממליצים מהשתיים?לשתיהן יש אותו הספק רק שלADA880 יש גם מפנעח דולבי דיגיטלומה שמוזר זה ששתיהן עולות אותו מחיר...אם למישהו יש הארות/הערות בעניין אני ישמח לשמוע...לא נראה לי שאתה תקבל פה תשובה חד משמעית. תנסה למצוא מקום לשמוע בו אם הסטים ותחליט.לי נראה שבאמת ה ADA880 יותר טוב, גם בגלל המפענח הפנימי וגם בגלל שאר הנתונים .
פורסם 2003 ביולי 1322 שנים מחבר אין להם. בהתחלה הזמנתי אצלם אבל אחרי 3 שבועות הם נזכרו לומר לישכנראה זה לא יגיע כי היבואן הפסיק לספק אותם.
פורסם 2003 ביולי 1422 שנים אוף איתכם...באמת שאני לא יודע מה לקחת ...אני צריך שהרמקולים יוכלו להתמודד עם : משחקים - בצורה טובה מאוד . מוזיקה - בצורה טובה מאוד .סרטים - בצורה בינונית + . ממה שהבנתי ה-ATP 5 מתמודדים עם משחקים יותר טוב מה-ADA880 ...אבל ה-ADA880 מתמודדים עם מוסיקה וסרטים יותר טוב מה-ATP 5 . אז מה לקחת ? או בעצם השאלה שלי היא האם ה_ADA880 מתמודדים עם משחקים בצורה בינונית + ? (כי אם כן נראה לי שזה יספיק לי ושני היתרונות האחרים של ה-ADA 880 בסרטים ובמוזיקה כבר יכריעו את הכף) .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.