פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר פותח התרד השאלה נשלאה המון פעמיים..תריץ חיפוש בבקשה..חיפשתי כמה אפשרויות ולא מצאתי מה שחיפשתיאולי בכל זאת ?דרך אגב..מה הסיבה שהטמפרטורות יורדות ברגע שאני מוציא מאוורר מהחיבור SYS FAN ומחבר אותו למולוקס ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אלכוהול 70% יהיה אפשרות טובה..לגבי המאוורר..ברגע שאתה מחבר אותו למולקס הוא עובד על MAX RPM ןלכן אתה רואה שיפור בטמפ'..אם חיברת אותו לחיבור ה3 פינים בלוח אם ויש לו כבל RPM..פשוט כנס לביוס ותגדיר לו את אופן העבודה..
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר בדיוק שהגבת מצאתי את המדריך בפורום וראיתי שאומרים לנקות עם אלכוהול 70% זה יהיה טוב ? בכל אופן אתה אומר שאם אני מחבר את המאוורר גם למולוקס וגם ללוח אני יכול להגדיר בביוס מה תהיה המהירות שלו נכון? אבל לפני שאני משנה...המהירות גם תהיה על MAX RPM ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים כמו שציינתי כבר..זה יהיה מצויין..לגבי המאוורר..אם הוא מחובר למולקס אז הוא יהיה תמיד על MAX RPM..ברגע שהתחבר אותו לחיבור ה3 פינים בלוח האם (ובהתחשב בעובדה שהמאורר בעל כבל RPM) אז מה שמוגדר בביוס..ככה יפעל המאוורר..אתה לא מחבר אותו גם וגם !דרך אגב איזה מאוורר זה ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר דרך אגב איזה מאוורר זה ?תבין,היום הוצאתי את כל הלוח כדי להרכיב את הגוף קירור שקניתי(TRUE) ...בסוף לא חיברתי אותו בגלל שלא קיבלתי איתו את התושבת של ה AM2בכל אופן אחרי שהחזרתי אותו אז בדרך חיברתי את המאווררים של המארז...(זה שמוציא וזה שמכניס) ללוחסתם במקרה פתחתי את הSPEED FAN וראיתי שהטמפ' של הכרטיס עלתה+ המעבד + ה TEMP'S שרשום שםבהתחלה לא הבנתי אבל חשדתי שזה זה..הוצאתי את שני המאווררים מהחיבורים בלוח וטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ב10 מעלות! שזה המוןהמעבד ירד באיזה 5-7 מעלות..עד כדי כך..בכל אופן הייתי חייב לשאול כדי לדעת..אבל טוב שהסברת לי כי שאני אחבר את ה TRUE אני אחבר אותו ללוחולא למולוקס...ואני אשלוט עליו דרך הביוס בהתאם לאוברקלוק שאני אעשה..נ.ברק אלוהים יודע למה אתה עדיין לא מוד בפורום של האוברקלוק והקירור
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים לא מתאים לAM2 ? למה שקנית אותו לא ביקשת את הגירסה הספציפית הזאת ?נ.באני כן מודר של הפורום הנ"ל.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.