פורסם 2009 בינואר 1516 שנים שלום וערב טוב!אני רוצה לשדרג את המעבד שליהתקציב הוא 900 ש"חכיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם:E6420 2.13המפרט שלי מופיע בצדפשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבדאיזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי?הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמןתודה רבהליאור
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים GTA משחק בעייתי ואי אפשר להציע לך לקנות מעבד חדש רק על סמך זה. אם ישנם עוד משחקים שמקרטעים/ לא רצים חלק.. אז זה כבר מהווה בסיס יותר טוב.באילו רזולוציות אתה משחק? אילו משחקים למשל?והאם אתה מתכנן אוברקלוק? (או שחשבת על לבצע אחד למעבד שיש לך)
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר שלום NIKEאני משחק על רזולוציה 1440-900יש לי מסך 19חשבתי על OCרציתי OC קטן לעלות את המעבד לתדר 2.6פשוט אני קצת מפחד כי אני לא מבין בזה כלוםבפורום OC בקשו ממני לקרא את הכתבה באתרקראתי אותה אך לא עוזר לי כל כךאני מת לעשות OC אבל מפחד להרוס את המחשבאז חשבתי פשוט לשדרג וזהובמשחקים אחרים לא הייתה לי בעייה עם המעבד,אך נראה לי לאחרונהשדרישות המשחקים יעלולפני חודשיים החלפתי את הכרטיס מסךאם תוכל לייעץ לי בבקשה על מעבד אשמח מאודמעבד משתלם מבחינה כלכלית ומבחינת ביצועיםמעבד שיחזיק לי איזה שנתיים שלושתודה רבהליאור
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים לעשות למעבד OC זה דבר מאוד פשוט צריך פשוט לדעת מושגים בסיסיים .לפי מה שהבנתי בבלוג הדבר היחיד שנשאר בלי שינוי זה המתח של הזיכרון והמעבד AUTO .צריך ספק כח חזק * במקרה הכי גרוע אם תעשה טעות תעשה CLR BIOS ללוח אם ** יכול להיות שהמעבד יתחמם תבדוק טמפרטורה במקרה הכי גרוע הוא יכבה את עצמו .
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים לא אמרת אילו משחקים אתה משחק, כי כפי שאמרתי 4 GTA הוא משחק בעייתיבאילו עוד משחקים אתה משחק שאינם רצים כמו שצריך?
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בעקרון ההמלצה עומדת על E8400 ..אם אתה רוצה מרובע ליבה ואתה מתכוון לעשות OCהQ6600 יהיה מעולה בOC עד 3.0-3.2 ..(הE8400 בא בסטוק של 3.0 כבר ותוכל להגיע איתן ל4 בכייף ........)
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים "אם אתה רוצה" - מה הכוונה כאן? אם הוא היה רוצה הוא היה קונה מה שבא לו.הוא בא בשביל לקבל המלצה למעבד הכי משתלם למערכת שלו, אם בכלל אנו ממליצים לקנות אחד כזה.אני חושב שהמעבד שלו סביר ועדיף לו לנסות קצת אוברקלוקינג (בעזרת הפורום המתאים).
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר תודה רבה על ההצעותאני מבין שהמעבד המשתלם ביותר בשבילי מכל הבחינות הואE8400בגדול אני רוצה להחליף אותו בעוד כחודשתודה רבה לכולםליאור
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אם אתה עושה אוברקלקוק הE הוא מעולהאבל יש גם את הQ6600 שכדאי מאוד לשקולמרובע ליבות מעולה !
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אחי הכנסת אותי ללחץ!!!!מה לעשות!!!כרגע עיינתי בויכוח שיש בפורום בין ה-E8400ל-Q6600אני מבולבל לגמרי,לא יודע מה לעשותאם אני הולך על ה-Q6600הספק שלי יספיק?הלוח אם שלי יתמוך?תודהליאור
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים תראה, מבחינת ביצועים כרגע עדיףE8400. עזבו את GTA IV לשם שינוי כבר. מה שגם אני חשבתי לעשות שקניתי את המעבד זה פשוט שהוא לא יספיק לי, ככה שנה וחצי שנתיים אני אשדרג למעבד מרובע ליבה הכי חזק לתושבת כי כבר לא יצא יותר מ Q9550 ככל הנראה והוא יהיה מאוד זול, ככה שמשתלם לקנות E8400 שזה כמעט חצי מחיר מQ9550. ולשדרג אליו באותו מחיר ורוב הסיכוי שגם הרבה מאוד פחות. בכ"מ זה נתון לשיקולך ובאמת יש וויכוח אין סופי בנושא זה. בהצלחה ותהנה ממה שתבחר
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אוקיי,הבנתייש הבדל בין ה-Q6600 לבין ה-Q6660?האם הספק שלי יחזיק את הכל כולל המעבד שתמליצו לי מלמעלה?האם אחד המעבדים משני אלו מתאים ללוח אם שלי?תודה
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אם אתה תוהה בין E8400 ל-Q6600.. תשאל/תעיין בדיון הסטיקי המתאים (דיון דביק בראש הפורום)ולגבי ספק הכח.. תשאל בפורום ספקי כח. זה לא קשור לכאן.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר עיינתי בסטיקי,תקרא ותראהדווקא הסטיקי בלבל אותיתציע לי NIKEאתה גורם מוסמך מבחינתיאתה מנהל את הפורוםמה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.