פורסם 2009 בינואר 1516 שנים יש לי בעיה:כאשר אני משתמש בחייגן של 012 לכבלים על לפטופ LENOVO n200, ברגע שאני מבצע ניתוק אגרסיבי מהאינטרנט (מכבה מודם, מוציא את הכבל וכו') אני מקבל bluescreen (אני דיי בטוח שזאת הסיבה).הכרטיס רשת שלי הוא broadcom 590x 10/100 Ethernet עם Driver 10.9.0.0.יש למישהו מושג מה עליי לעשות? איך אני יכול לוודא כי הסיבה היא הכרטיס רשתתודה
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים 1. זה לא צריך להיות קשור (ניתן להגדיר חייגן ידני ולהסיר את התוכנה). אני אשלח לך הוראות אם אתה צריך.לא הבנתי למה אתה מוציא את הכבל / מכבה את המודם...2. ניתוח minidump (קבצים לוג שהמ"ה יוצרת בעת מסך כחול)
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים החייגן של 012 לא תומך בויסטהתגדיר אותו ידנית...התחל->לוח בקרה->מרכז הרשת והשיתוף->הגדר חיבור או רשת->התחבר למקום עבודה->השתמש בחיבור שלי לאינטרנט(VPN)->אגדיר חיבור מאוחר יותרכתובת אינטרנט : cablelns.012.net.ilשם יעד : 012 (או כל שם שתרצה להגדיר לחייגן) V על אפשר לאנשים אחריםשם משתמש וסיסמא V על זכור->יצירה->סגורנהל חיבורי רשת->מקש ימני על החייגן->מאפיינים->לשונית אבטחה->מתקדמת->הגדרות->הצפנת נתונים : הצפנה אופציונליתאפשר שימוש בפרוטוקולים אלה : סיסמא לא מוצפנת PAP -> אישורלשונית עבודה ברשת : סוג VPN -> L2TP
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים אני לא הייתי מתקין את התוכנה שלהם גם במערכת שתומכת בה.פשוט מוצר גרוע ולא נחוץ מהבסיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.