עבור לתוכן

אתגר ממש רציני בנושא טעינת סוללות ליטיום

Featured Replies

פורסם

יש לי סוללת ליטיום של 15 וולט אני רוצה להטעין אותה ... אם יש למישהו רעיון איך או אפשר ות להפנות אותי אני יודא לו מאוד... חרשתי כבר את כל האינטרנט אך אין לי ממש ידע אני יודע שזו סוללת ליטיום אורגנית

פורסם

היא נטענת?

תוכל להעלות צילום ברור של הסוללה עצמה?

פורסם
  • מחבר

כן אני יכול אבל זה לא יעזור לא רשום עליה כלום חוץ מסוללת ליטיום אורגנית ואני יודע שהיא מספקת 15 וולט

פורסם

כמו שנאמר, בשלב ראשון אתה צריך לדעת אם היא בכלל נטענת. בטריות ליתיום כאלה נמצאות בעיקר בשימוש צבאי, וממה שאני מכיר, הן לא נטענות.

פורסם

עכשיו כשאמרת את זה, אני חושב ש"בתולה"היא ליטיום 15V...ואם אכן מדובר בבתולה אז תשכח מזה.

פורסם

עכשיו כשאמרת את זה, אני חושב ש"בתולה"היא ליטיום 15V...ואם אכן מדובר בבתולה אז תשכח מזה.

בתולות יש 20V ו50V. ניקרת בשיעורי מ.ק... אבל סוללות לטילי טאו ולמערכות ראיה טרמית מסויימות הם ליטיום במתח כזה ולא נטענות.
פורסם

יש גם סוללות ליטיום נטענות, אני עובד איתן לא מעט.

בקשר לסוללות של ה15V, אם זה בתולה, למיטב ידיעתי הן לא נטענות, אם מדובר בסוללת 91, יש גרסה שנטענת, ומגיעה בצבע שחור במקום ירוק.

מה שאני כן יודע, המטענים של הליטיום , שונים ממטענים רגילים, משום שזאת סוללה רגישה יותר (נתקלתי אפילו בכאלה שמגיעות עם ספק כוח לא קטן) ושוקלים באזור ה10 ק"ג..

אז.. תבדוק אם המפרט הטכני שלה.. כדי לוודא שהיא באמת נטענת.

פורסם

אתם בסדר ?

בטח שבטולות נטענות ... מזדקים עליהים הם טוענים אותם שמים עליהם מדבקה לבנה כאזת עוטפים בניילון ויאאלה עוד פעם ...

פורסם

אתם בסדר ?

בטח שבטולות נטענות ... מזדקים עליהים הם טוענים אותם שמים עליהם מדבקה לבנה כאזת עוטפים בניילון ויאאלה עוד פעם ...

האמת נראה לי שאתה צודק

אבל משום מה צהל החליט שנטענות הם רק לתרגילים אז אמור להיות משהו בחיי הסוללה

פורסם

חברה, נא לא לפרסם מה צהל עושה ועם מה הוא משתמש בתרגילים.

אין לדעת מה המידע הזה יכול לתת לאוייב.

סליחה אם הייתי דרמטי מידי. ;D

ד.א. אתה יכול להשתמש עם שנאי אוניברסלי ולהעלות מתחים עד שתראה כי יש טעינה. תוכל למדוד צריכת זרם של השנאי וכשתהיה צריכת זרם גבוהה, זה אומר שהוא מטעין.

פורסם

אתם בסדר ?

כמו שנאמר למעלה, יש כמה סוגי סוללות למק, חלק נטענות וחלק לא. ואתה מזדכה על הסוללות לא כדי שיטענו אותם, אלא כדי שלא תיקח אותם הביתה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים