עבור לתוכן

בוהק מכאיב בעיניים ב- T240

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה את ה- T240 של סמסונג. אחרי שחיברתי אותו למחשב גיליתי שהוא *מאוד* מעייף את העיניים. בהתחלה חשבתי שזה רק אני ושאני פשוט צריך להתרגל לאיכות החדשה והחדות (HD all the way baby! ) אבל בן דוד שלי שישב איתי לראות את הסרט ובכלל, לגלוש ולהתנסות במסך החדש ציין מהר מאוד שגם העיניים שלו מאוד התעייפו.

אני מאוד אוהב לשחק משחקי אסטרטגיה, ולשחק שעות עם כזה בוהק מכאיב זה בלתי אפשרי. הורדתי את עוצמת ההארה, אבל עדיין, בייחוד בזמן גלישה באינטרנט (רקע לבן ) העיניים מתעייפות מהר מאוד. מישהו יכול לעזור לי?

בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

פורסם

לי קרה אותו דבר כשעברתי מ-CRT ל-LCD. היתי צריך כמה זמן בשביל להתרגל. גם אתה עברת מ-CRT?

פורסם

קניתי את המסך לפני כחודש והוא עובד תקין ולא מעייף

תנסה לשחק גם עם ה- CONTRAST וגם עם ה- BRIGHTNESS

תשנה את כל צבעי הווינדוס לווניל

סרטים רואים טוב, לא ?

פורסם
  • מחבר

סרטים רואים מדהים! ישבתי לראות את קונג פו פנדה בהיי דפינישין והלסת שלי נשארה על הרצפה מרוב הלם כמה טוב זה נראה!

מה זאת אומרת להעביר את כל צבעי הווינדוס לוניל?

כן, עברתי משני מסכי CRT ל- LCD, למה? זה באמת משנה? אם כבר הבנתי שצגים דקים אמורים להיות פחות מעייפים לצפייה ולא ההפך...

פורסם

העייפות אצלך היא מעוצמת ההארה - מהצבע הלבן - תשחק עם הפרמטרים כמו שציינתי קודם - אם זה לא עוזר תשנה את כל צבעי הווינדוס לווניל

אתה פשוט צריך להתרגל לעוצמה הזאת - כנראה במסך הישן הוא היה ממש חשוך

לי ולכל המשפחה שלי לא הייתה כל בעיה להתרגל למסך גם ממעבר מ- CRT

פורסם
  • מחבר

הממ... עכשיו כשאתה מציין את זה, הוא באמת היה מאוד חשוך (וישן... ). חחח התרגלתי כבר לשבת בחושך לראות סרטים כי אחרת לא הייתי מבחין בפרטים מסוימים, עכשיו אצטרך להתרגל לראות דברים באור ‎:-)‎

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים