פורסם 2009 בינואר 1516 שנים משהו נורא מוזר קורה לי אני קניתי עכשיו מחשב נייד של סוני וגם חבר שלי קנה מחשבים שנחשבים ממש יוקרתים ומחירים יקרים יש לנו תמיכת פול HD במחשב ואנחנו רואים סרט או משחק דרך כבל HDMI לטלוזייה ולפעמים יש כזה גל כזה שעובר במסך כול כמה דקות יש גל התמונה לא חלקה מישהו יודע מה הסיבה לכך ?תודה מראש מחשב עם מעבד אינטל דו קו 2 P8400 וכרטיס מסך גיפרוס ניבדיה 9300 GS
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר האם יכול להיות שזה הפיתרון ?אני לא רוצה לעשות סתם אבל נראה לי שמצאתי תפיתרון לבעיה מישהו יכול לעזור לי בזה <?http://www.vaio-link.com/vu/info.asp?l=en&ip=EP0000162841.htm&f=EP0000162841.exe
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים כמה פרטים חסרים בתיאור הבעיה שלך.האם מדובר באותו מסך שנבדק כל פעם?מה המרחק בין המחשב לTV?ומכאן נגזר גם אורך הכבל שאתם משתמשים..האם ניסיתם להחליף כבל?האם ניסיתם לעדכן דרייברים לכ.מסך?או לחלופין לרדת לאחד ישן יותר?באיזה נגן אתם משתמשים לצפייה בסרט?האם זה קורה בכל סרט/משחק שאתם עובדים על הטלוויזיה?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר שתי מסכים המסך שלי זה מסך חדש של סמסנוג A650 פול HD המחשב משדר ממך קרוב למסך טלוזייה עם כבל חיצוני HDMI של יס ויש כזה כמו גל כזה שבא פעם בה כאילו זה מוגנט והמחשב חדש חדש קניתי אותו אתמול עם הדרייברים הכי מעודכנים והנגן זה בי סי פלייר וזה קורה בסרטים כבדים 700 מגה כזה שמתי תוכנית של 300 מגה סדרה בעברית וזה לא עשה לי אתזה אבל זה מוזר לחבר שלי הוא ניסע לשחק במשחק וזה גם עשה לו את אותה בעיה
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים זה שקנית אותו אתמול לא אומר שהדרייברים הם הכי מעודכנים.תנסה להוריד מכאןhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us את הדרייבר האחרון המעודכן(לדעתי הוא בטא).או מכאן דרייבר מקוסטם - www.laptopvideo2go.com
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר עידכתי אתזה זה שינה קצת תגרפיקה פתאום רואים יותר חלק אבל עדין יש פעם בה תגל הזה שבא אמרו לי כמה אנשים שזה בגלל שיש מגנט ברמקולים של מערכת קולנוע שלי או שבגלל שהמחשב נייד קרוב למחשב זה יכול להיות האם יש פיתרון לפתור אתזה שאני יראה סרטים ומשחקים חלק בלי גלים כאלה
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר אף אחד לא יכןל לעזור לי ?מישהו יש לו תדגם הזה AW11M ויש לו תבעיה דומה שיעזור לי בבקשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.