עבור לתוכן

שאלה בנוגע לגוף הקירור שמגיע עם i7

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לנתק מקירור הסטוק את המתאם לסוקט 1366 ולחבר אותו לקירור ייעודי לסוקט 775, כדי לחסוך את תוספת התשלום (שמגיע ל-150 ש"ח..) על קירור שמגיע כמתאים לסוקט 1366.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

מכיוון שמדובר לא באותה תושבת (הבדל פיסי ברור) זה לא יהיה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

לא לא, אני מתכוון להוצאה של ה-LGA1366 Bolt-Thru-Kit שנמצאת על קירור הסטוק וחיבור שלה ל-TRUE הרגיל, מה שמאפשר את חיבור ה-TRUE למעבד מסוקט LGA1366.

פורסם

אם אתה מדבר על המתאם של TR לקירור ה-TRUE שלה, אז כן, יש אפשרות להשתמש במתאם שמגיע עם הTRUE שמיוחד כביכול ל-LGA1366.

פורסם

אם אתה מדבר על המתאם של TR לקירור ה-TRUE שלה, אז כן, יש אפשרות להשתמש במתאם שמגיע עם הTRUE שמיוחד כביכול ל-LGA1366.

אני הבנתי ממה שהוא כתב ש: עם הקירור סטוק שמגיע עם המעבד, יש מתאם מ1366 ל775 . והוא שואל אם אפשר להשתמש במתאם הזה לחבר את הTRUE הרגיל

פורסם
  • מחבר

זה לא מתאם מ-1366 ל-775

זה פשוט מחזיק את הקירור על סוקט 1366, כשמה שמגיע עם TRUE רגיל מחזיק את הקירור על סוקט 775

השאלה שלי היא אם אפשר לקחת את מה שמחזיק את קירור הסטוק על מעבד ה-i7 ולחבר אותו לקירור TRUE (כלומר, האם ניתן לנתק אותו מקירור הסטוק) וככה בעצם לחבר את ה-TRUE למעבד ה-LGA1366.

פורסם

אחי זה לא ניראה לי אפשרי

פורסם
  • מחבר

תגיד, אתה לא חושב שקיבלת כבר הסבר מספיק ברור פה?

מה הטופיק הזה קשור?

אני בסך הכול שואל האם ניתן לפרק את התושבת מקירור הסטוק ולהלביש אותה על קירור אחר, כך שאוכל לחבר אותו למעבד במקום את קירור הסטוק, שישב לו בצד ללא תושבת.

פורסם

אי אפשר..שכן כל תושבת לקירור מותאמת לקירור הספציפי אליו היא יועדה במקור..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים