עבור לתוכן

בעית ביצועים עם 360 בשינוי רזולוציה

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי 360 עם 60 גיגה הארד דיסק ויש לי בעיה איתו.

יש לי מסך LCD של MAG שהוא גם טלוויזיה עם HDMI והוא 16:10.

כידוע 1080P 720P וכו' מתייחס ל16:9 , לכן מיקרוסופט הוציאו אפשרות לשחק ב1680X1050

שזה מתאים ל-16:10 ולא מעוות את התמונה.

הבעיה שאני משחק דרך HDMI ברזולוציה הזו הביצועים יורדים ברמה יחסית גבוהה בעיקר

בקטעים עם קרבות גדולים והרבה גראפיקה.

בדקתי את אותם קטעים בCRT ובאותה MAG רק ב-1080P עם כבל קומפומנט ואין שום בעיה

המשחק רץ חלק מאוד.

אם אני מעביר לHDMI ומשנה רזולוציה שתתאים למכשיר(דרך כבל קומפומנט אין אפשרות לשנות ל-1680)

אז הביצועים יורדים..

יש לכן רעיון מה זה יכול להיות? האם זה ה-360 לא מתאים מספיק ל-16:10 ובגלל זה ?

או שאולי הכבל HDMI לא טוב?? (כבל שקיבלתי בחינם מהחנות).

תודה!

פורסם

1080P בקומפוננט= Upscale (ואחד די צולע, אם יורשה לי להוסיף)

1680X1050 ב HDMI= טבעי, והקונסולה לא מסוגלת לעמוד בזה בכלל. בכלליות, ה 360 מתקשה עם כל רזולוציה מעל 1280X720.

פורסם

לאחרונה גיליתי שגם אי אפשר לחבר את הקונסולה ב HDMI ביחד עם קולנוע בייתי (כבל אופטי) זה או זה או זה , מאוד מבאס , אבל תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אני חושב שיש אפשרות כזאת אבל לא בטוח שרישמית תחפש בגוגל

אני חושב שיש מדריכים לאיך לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

1080P בקומפוננט= Upscale (ואחד די צולע, אם יורשה לי להוסיף)

1680X1050 ב HDMI= טבעי, והקונסולה לא מסוגלת לעמוד בזה בכלל. בכלליות, ה 360 מתקשה עם כל רזולוציה מעל 1280X720.

נשמע לי תמוהה. כל רוב האנשים שאמרו לי שDEAD SPACE פועל אצלהם חלק, משחקים לפחות ב-1080I ואצלי יש בעיה...

חוץ מזה לפי מה שאומרים רזולוציה לא אמורה לשנות FPS של משחקים...

פורסם

בטח שכן אם זה אמיתי ולא Upscale

פורסם

נשמע לי תמוהה. כל רוב האנשים שאמרו לי שDEAD SPACE פועל אצלהם חלק, משחקים לפחות ב-1080I ואצלי יש בעיה...

חוץ מזה לפי מה שאומרים רזולוציה לא אמורה לשנות FPS של משחקים...

1080i זה גם כן upscale.

ורזולוציה בהחלט משנה FPS של משחקים, כרטיס המסך צריך למלא ולצבוע יותר פיקסלים באותו פרק זמן, זה הגורם העיקרי בשינוי FPS של משחקים.

פורסם
  • מחבר

נו ו 1680 על 1050 זה לא UPSACLE?

המשחקים גם ככה תומכים עד 720P... כל רזולוציה מעל לזה זה סתם מעבד את התמונה ומותח אותה...

התכוונתי שזה לא משנהFPS בקונסולות... מעל 720P לא צריך לשנות.

פורסם

לאחרונה גיליתי שגם אי אפשר לחבר את הקונסולה ב HDMI ביחד עם קולנוע בייתי (כבל אופטי) זה או זה או זה , מאוד מבאס , אבל תקנו אותי אם אני טועה.

אתה טועה :), אני מוציא מה 360 שלי HDMI ואופטי דרך כבל VGA ל 360 (בלי לחבר את ה VGA לשום מקום) ואני מקבל 5.1 דרך האופטי

בלי שום הגדרה מיוחדת, מה שכן זה דיי דחוק מבחינת החיבורים אחרי שכבר הסרתי את הפלסטיקה.

בנוגע לירידת ביצועים ב 1680X1050 זה אומנם מרנדר את המשחק "רק" ב 1280X720 אבל אפקטים מסוימים כמו צל ו Full Screen Blur

כן מתבצעים לאחר ה Upscale ולכן יתכן מצב של ירידת ביצועים ב 1680X1050, דרך אגב לדעתי HALO 3 לדוגמא דווקא יש שיפור

והמשחק חלק יותר במסך 22" עם רזולוציה של 1680X1050.

פורסם

אין מניעה טכנית לחיבור הזה , זה רק בעיה פיזית של חיבורים שאפשר לפתור על ידי פירוק הפלסטיקה החיצונית של כבל ה AV .

כנס

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהלו3 עובד יותר טוב, אבל רוב המשחקים כנראה לא ממש מתאימים.

העניין המעצבן שכל המשחק רץ די טוב בכללי אבל במקומות עתורי גראפיקה שהבוקס צריך להוכיח את כוחו

זה נהיה איטי וזה פשוט עולה לי על העצבים...

בעיקר שהברירה היחידה שלי זה להחליף טלוויזיה ל16:9

פורסם

מה אתם גנובים? זה לא משנה איזה רזולוציה שמים הXBOX יתאמץ באותה מידה גם אם זה 480P.

זה הולך לפי הרזולוציה של המשחק לא לפי הרזולוציה שמכוונים.

פורסם

בדיוק. ה360 מרנדר את המשחק ברזולוציה קבועה שהמפתחים החליטו עליה, ואז מעבד האפסקיילינג שלו מתאים לרזולוציה שנבחרה (למעלה או למטה)

פורסם

זה עדיין לא משנה את העובדה שב 16:10 הוא צריך להתאים מחדש גורמים כמו FSAA (שהוא הרוצח העיקרי של ה FPS במקרה הזה), BLUR, ועוד.

פורסם

זה עדיין לא משנה את העובדה שב 16:10 הוא צריך להתאים מחדש גורמים כמו FSAA (שהוא הרוצח העיקרי של ה FPS במקרה הזה), BLUR, ועוד.

זה לא עובד ככה...

רוב הסיכויים שהמסך שלו מזייף על HDMI ולא כל דבר אחר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים