עבור לתוכן

Xbox 360 Media Center - צריך פרטים.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

רציתי לדעת יותר פרטים לגבי האפשרות של ה-Media Center

המובנית ב-360, הקונסולה כבר מחוברת לי לראוטר, כמו כן גם המחשב ואני מעוניין

לנגן את המדיה שלי דרך הקונסולה ויש לי מספר שאלות בנושא:

*האם אני חייב ש-Windows Media Center יהיה מותקן לי על גבי המחשב או שאין צורך?

*האם יש לי אפשרות לשמוע שיר תוך כדי שאני לדוגמא גולש ב-marketplace או תוך

כדי משחק?

תודה מראש.

פורסם

במחשב אתה צריך Windows Media Player 11 וכמובן לוודא שהפורטים ל UPNP פתוחים במחשב(לא בראטור) אם יש לך פיירוול

מקומי במחשב.

כעת אתה נכנס ל WMP11 ולוחץ על כפתור Library ובוחר בתפריט Media Sharing

וודא שתיבת ה Share my media מסומנת ולאחר מכן יתווספו איקונים לחלון בינהם תראה את ה 360 שלך עם סימן צהוב.

עלייך לוודא כמובן בשלב זה שה 360 דולקת בכדי שהיא תופיע.

לחץ על האייקון של ה 360 ובחר ב Allow.

עכשיו יש ל 360 גישה למחשב שלך, כעת כדי לשתף לדוגמא את כונן D שמכיל לדוגמא את כל המוזיקה שלך אתה צריך ללחוץ

על Library שוב ולוודא ש Music מסומן, לחץ על Library ובחר Add To Library ולאחר מכן לחץ בתחתית החלון על Advanced Options.

עכשיו הוסף את D לרשימת התיקיות שבהם יחפש WMP 11 מוזיקה ותן לו למצוא את המוזיקה שלך.

עכשיו ניגשים ל 360 ובהנחה שיש לך את ה NXE הולכים ל My Xbox ושם ל Music Library ובפנים מחכים רגע עד שיופיע המחשב ברשימה.

כעת ניתן להיכנס פנימה ולבחור את השיר ע"פ מגוון האופציות.

בנוסף ניתן לנגן שירים גם בזמן משחק פשוט ע"י לחיצה על הפתור המרכזי בבקר ובחירה ב Media ושם ב Music Library

משם אתה מקבל ממשק בדיוק כמו קודם רק שאתה יכול לבחור מוזיקה שתתנגן לפי טעמך בזמן כל פעילות ואפילו בזמן משחק.

נ.ב הפעולה גם זהה כאשר אתה מעוניין לשתף וידאו עם הקונסולה, כרגע היא תומכת ב XVID/DIVX רגיל (לאחר עידכון מ LIVE)

ובסרטי HD מסוג WMVHD.

פורסם

נראה לי גם לבוקס עדיף להתקין tversity וככה ליהיות מסוגלים להזרים כל מדיה שיש על המחשב.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לך Bagheera, אני אנסה את זה בזמן הקרוב.

ולגבי מה ש-liviur אמר, אפשר קצת יותר פרטים, בנוסף - מה ההשלכות?

שוב תודה.

פורסם

tversity היא תוכנה חינמית להזרמת מדיה שיודעת לעבוד עם PS3 וXBOX ברמה של לזהות אם הקובץ לא נתמך על הקונסולה ובזמן אמת לקודד אותו מחדש.

אם הוא נתמך הוא מוזרם באמצעות פרוטוקולים סטנדרטים של מדיה סטימינג וDNLA.

בגדול - אתה משתף תיקיות במחשב ורואה אותם בקונסולה ויכול לנגן אותם בחופשיות.

האתר:

http://tversity.com/

התוכנה כוללת קודק פאק וחייבת WMP11 גם לפי דעתי.

היתרון הוא - שיתוף ברור וקל בהרבה (לדעתי - במיוחד אם אתה משתף הרבה קבצים) ותמיכה בפורמטים שהXBOX/PS3 לאו דווקא תומכים (בתנאי שיש לך מחשב חזק).

ליביו

פורסם
  • מחבר

אז רגע, התוכנה מותקנת בעצם על המחשב והיא מבצעת המרה

של קבצי המדיה כדי שהקונסולה תוכל לקרוא אותם וכל הפעולה הזאת מתבצעת

בעצם על המחשב עצמו, נכון?

איך פעולת ההמרה עובדת? מחליפה את הקובץ או יוצרת קובץ חדש? אם זה יוצר קובץ

חדש, האם הוא זמני או לא?

ודבר אחד אחרון, האם אין סכנה של פגימה בקונסולה בכל דרך שהיא או באחריות?

שוב תודה על העזרה liviur, אני מעריך את זה. :xyxthumbs:

פורסם

התוכנה מזהה מול מה היא עובדת (לפחות בPS3 - היא יודעת לזהות בול וקולעת 99% מהפעמים , אפילו במצבים דומים מאוד כמו XVID שמקודדים דפוק קצת והPS3 לא קורא) - אם לא צריך קידוד - היא מעבירה את הקובץ כמו שהוא , אם צריך קידוד המחשב (ולכן צריך מחשב חזק) מבצע את הקידוד ושולח וידאו מקודד מחדש בפורמט שהPS3 / XBOX קוראים ללא בעיה.

הפעולה היא בREALTIME ולא יוצרת קובץ חדש.

בקשר לסכנה - אין שום סכנה - זו אחת היכולות המובנות ב2 הקונסולות - סה"כ תמיכה בDNLA.

זה FEATURE ולא דורש שום סוג של שינוי תוכנתי או חומרתי (חוץ מעידכון הקונסולה שעדיף בכל מקרה שתיהיה הכי מעודכנת).

ד"א , הWMP מניסיוני עובד טיפה יותר מהר וטיפה יותר יציב (במיוחד מול הגירסאות הישנות של TVERSITY - עכשיו פחות רלוונטי) - ככה שאם הTVERSITY עושה בעיות (מסיבה זו או אחרת , לרוב מי שאני מכיר זה עבד מהשניה הראשונה ע"י לחיצת - נקסט נקסט נקסט , אבל היו דברים מעולם) אפשר תמיד לכבות אותו ולעבוד עם הWMP, אבל הנוחות בתיקיות והתמיכה האדירה של TVERSITY בכל סוג קובץ שיצא לי להשתמש - שווים את העוד 5 דקות עבודה חד פעמית.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

פורסם

אם האקסבוקס והמחשב שמנסה להעביר אליו מחובר בSWITCH יש בעיה שזה יעבוד?

פורסם

כל עוד הSWITCH לא מחולק לVLANים שונים והמחשב והXBOX על אותו SUBNET - אין שום סיבה.

ליביו

פורסם

משום מה הבוקס שלי לא מצליח לנגן DIVX ן XVID דרך המדיה סנטר גם לאחר העדכון (סדרות למינהן וכו') גם לא סרטונים ב MPEG4 שצילמתי במצלמה שלי

פורסם

דרך WMP או דרך TVERSITY?

היתה לי בעיה דומה דרך WMP שנפתרה עם TVERSITY (עם PS3)

ליביו

פורסם

אתנ צריך קודק צד שלישי כדוגמת FFD בשביל שWMP11 יוסיף תוכן XVID וכו

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם אצלי אני לא מצליח לראות את תוכנת ה-tversity אולי משהו פיספסתי בכמות הנתונים שקראתי אבל עשיתי שיתוף מול ה-WMP 11 ואני רואה סרטים

(אומנם לא HD) מה שאני לא מצליח זה לראות כתוביות הסרט.. יש לזה איזה פתרון או שחייב בשביל כתוביות tversity

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים