פורסם 2009 בינואר 1416 שנים יש לי קובץ כזה על המחשב (לאחר שנעשתה ההעברת חומר מ hd Hשן לחדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה העכשיוות שלי אני לא מצליח להסיר את הקובץ הזה ובנוסף אני לא מצליח לפתוח קבצי אופי או להחיל עבודה באופיס חברים זה חשוב לי תנסו לא לא להמליץ לי על תוכנות למחיקה כי זה לא עובד תודה לכל העוזרים
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אתה לא אמור לגעת בקובץ אם מדובר בתיקייה של מערכת ההפעלה הנוכחית שלך.אם זה קובץ ממערכת קודמת שכבר לא בשימוש אז: http://ccollomb.free.fr/unlockerתסביר בדיוק מה הבעיה באופיס.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר אין בעייה האופיס וההוכחה לכך היא שאם אני נכנס דרך משתמש אחר (יש לי שני משתמשים) אז אין בעייה באופיס זאת אומרת הקובץ הספציפי הזה ביוזר הספציפי הוא הגורם לכךד"א ניסתי עם התוכנה המועת לידעתך הקובץ נעול ע"י מערכת ההפעלה קשה אני לא יודע מה לעשות
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר מה לא מובן במה שכתבתי אין בעייה באופיס בכללי רק ביוזר שבו נמצא הקובץ ברגע שאני מפעיל את האופיס הוא אומר לא נתן לפתוח קובץ זה ואז האופיס כביכול לא בשימוש ביוזר השני שבו אין את הקובץ הבעייתי ניצן להשתמש באופיס ללא בעיות
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים כמו שנאמר עזוב את הקובץ הזה לנפשואך אם זה כל כך מעניין אותך הקובץ מכיל מידע REG לגבי משתמש ספציפיהחלק בעץ HKEY_LOCAL_USER של המשתמש הספציפי אם להיות יור מדויקיםלדעתי אתה מחפש את הבעיה במקום הלא נכוןבשלב ראשון הייתי יוצר משתמש חדש על המכונה ומוודא אם אצלו הכל בסדרסתם מהראש... בלי עוד פרטים...אם הבעיה היא OUTLOOK או WINWORD שנתקעים בעת פתיחת קובץ\הודעה חדשה סביר להניח שהקובץ CUSTOM.DIC הוא האשם- הקובץ מכיל מילון משתמש ויש לו נטיה להדפק... כל זאת במידה ובודק האיות מופעל על בדיקת שגיאות בעת הקלדהכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים live cd כלשהו של לינוקס יאפשר לך למחוק.אגב, זה לא אמור להיות קשור לבעיה באופיס
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים אם זה ntuser.dat ששיך למערכת שלך אז ממש אין צורך לנסות לגעת בו אלא אם כן אתה מחפש צרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.