פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אז ככה למי שלא מכיר את התוכנהSPOTIFY זה תוכנה שאתה יכול לשמוע בה שירים בחינם , איכות מאוד גבוהה אני חייב לציין כרגע השירות זמין לאנשים שהוזמנו וPREMIUM בכסףלי יש 10 הזמנות מי שרוצה שישים פה כתובת אימייל ואני ישלח לו לא מבקש תמורה אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לתת בחזרה -.-
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים תודה על ההזמנות.אבל לדעתי הרדיו של WINAMP הוא הרבה יותר טוב עם אלפי תחנות רדיו מכל הסוגים - בחינם ובאיכויות משתנות (וכמובן גם טובות - אפילו 320KBPS)
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים נשמע מעניין הייתי רוצה לבדוקעם עדיין יש לך הזמנות אשמח לקבלskater2@bezeqint.net
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים גם לי יש הזמנות אני מוכן לתת אבל אין כרגע דרך שאפשר להירשם דרכה :\אם תמצאו דרך.. תגידו ואני אחלק הזמנות
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אפשר הזמנה?s_hugi@hotmail.comנשמע נחמד הדבר הזה... אם אני לא אוהב אותו יש אפשרות להחזיר?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים - עריכה -כרגע קלטתי שהשירות, כמו פנדורה והולו ושירותים דומים לא זמין לישראל, צריך להשתמש בVPN או פרוקסי כדי להרשם ולהאזין .. לא משנה.
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים היי יש לך עוד הזמנות? אני כבר חודשים ברשימת ממתינים שלהם ... תוכנה מעולה ומומלצת בחום! אני גר בספרד והיא אחת המצליחות פה. eli.lavitsky@gmail.com תודה
פורסם 2009 בנובמבר 1716 שנים הם לא חוסמים ספציפית את ישראל הם פשוט זמינים רק במדינות שבהן חוקי זכויות היוצרים תואמים למודל העסקי שלהם, וזה מוציא את ישראל ורבות אחרות מחוץ למשחק שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.