עבור לתוכן

האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב?

Featured Replies

פורסם

האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

פורסם

אני אקדים את המאוחר :

לאילו מטרות?במקרה זה גיימינג כבד ביותר ?

פורסם
  • מחבר

גם, וגם עבודה בתלת מימד - 3Ds Max 2009

פורסם

אין קשר בין כרטיס המסך שאתה קונה לבין המסך שאתה קונה. תיקח את כרטיס המסך שהכי מתאים לשימושים שלך במחשב.

פורסם
  • מחבר

אין קשר בין כרטיס המסך שאתה קונה לבין המסך שאתה קונה. תיקח את כרטיס המסך שהכי מתאים לשימושים שלך במחשב.

אני חושש שאתה טועה. תראה, המסך הוא 24 אינצ' ברזולוציה של 1920X1200, זאת רזולוציה ענקית, ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים ותוכנות גרפיות ברזולוציה הגבוהה הזאת.

השאלה שלי היא, במסך 24 (T240 של סמסונג ) האם משתלם לקנות את ה- HD4870X2 או שה- HD4870 הרגיל יספיק לחלוטין? נאמר לי שבמסכים עד 22 לא אראה בכלל הבדל, אבל במסכים מעל 22 אראה הבדל בביצועים בין הכפול ליבה לחד ליבה. זה נכון?

פורסם

תראה אם חשוב לך גם משחקים (כמו במקרה שלי שאני בונה 3DMODELS למשחקים מסויימים) אז לך על הGFORCE GTX 260 216 SHADERS

למה? א. יש תמיכה בCUDA (לפחות משפר בקצת את הביצועים של 3DSMAX)

ב. חזק מספיק לרזולוצייה הזאת.

מה שכתוב למעלה עובד אם אתה יותר גיימר מאשר עורך גראפי.

פורסם
  • מחבר

אין פה איזה שהיא הסתפקות במועט? התקציב שלי הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח.

פורסם

אני חושש שאתה טועה. תראה, המסך הוא 24 אינצ' ברזולוציה של 1920X1200, זאת רזולוציה ענקית, ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים ותוכנות גרפיות ברזולוציה הגבוהה הזאת.

זה שהמסך תומך ב-1920X1200 לא אומר שאתה חייב להריץ משחקים ב-1920X1200. לפחות לא את הדורשניים שבהם.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל הרזולוציה הטבעית שלו היא המומלצת לעבודה ומעניקה את איכות התמונה הטובה ביותר ואני יכול להרשות לעצמי להתפנק על הטוב ביותר כרגע.

פורסם

אז ככה אחי.. בוא ניקח לדוגמא תמחשב שלי סבבה..

קניתי אותו לפני 3 חודש.. יש לי HD4870..

זיכרון של 4 ג'יגה עם 800 מהירות

מעבד E8400.. עם OC ל- 3.6

ואתמול קניתי מסך LG LCD 22 W2261V FULL HD

והעלתי תמשחק קרייסיס.. עם רזולוציה של 1900 על 1200..

וכל הפרטים על מקסימום .. הכי מקסימום

אז ככה.. ראיתי הכל בצורה מדהימה.

אבל שמתי לב.. שהתגובות לא איטיות (אין תקיעות) אלא ההליכה של השחקן איטית. משהו מוזר.. חח

המשחק זורם לי חלק.. הזמן תגובה אצלי 2MS אבל כשאני עושה סיבוב חד ישנה מריחה..

אני מאמין שזה בגלל הרזולוציה הענקית .. אבל זאת מריחה שהיא נעלמת ממש מהר.. זה טבעי בLCD

וכשאני זורם עם השחקן בהליכה אני שמתי לב שפעם ב.. כשאני מסובב אותו להסתכל על נוף אחר

יש איזה שנייה או שניים עד שהנוף נטען לצורה חדה .

בנוסף הכרטיס מסך שלי יש לו אפשרות של OC.. שאני יכול לשחק איתו כרגע העלתי תמהירות ל-

MEMORY CLOCK 1000 הכי הרבה שמגיע אצלי זה ל-1100.

והGPU CLOCK על 780 כשהכי הרבה זה 790..

אחרי שהעלתי את זה השחקן התחיל לזוז יותר מהר..

בוא אני יגיד לך ככה.. לא ראיתי תמשחק עם אוטו כרטיס על מסך 24

אבל אני מאמין שאם זה כרטיס HD4870 בלי OC..

יש סיכוי ענק שהוא לא יהיה בפול HD על 24".

ואגב גם עם הOC זה בספק.

פורסם

משתמש ב philips 24 המדובר + 4870 1gb ..... עובד מצוין כמו שצריך ב 1920 על 1200

עצה שלי.... קנה 4870 1GB , עוד חצי שנה ,שנה כשמשחקים יתכילו להכביד, תקנה אחד נוסף בגרושים ותשים אותם ב crossFire

פורסם

נכון, אבל הרזולוציה הטבעית שלו היא המומלצת לעבודה ומעניקה את איכות התמונה הטובה ביותר ואני יכול להרשות לעצמי להתפנק על הטוב ביותר כרגע.

כמו שאמרת - לעבודה. למשחקים מה שמומלץ זה מה שכרטיס המסך שלך סוחב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים