פורסם 2009 בינואר 1416 שנים רציתי לדעת אם נוזל הקירור במערכת הקירור מים (Ethylene glycol) מוליך חשמל? חפשתי באינטרנט אבל אני לא מצליח למצוא תשובה כל מה שאני מוצא זה מבנה מלקולרי ומסה אטומית וכל החרטא הזה (שבטח יביא לי סיוטים בלילה משיעור כימיה ) אני רוצה לדעת מה יקרה במקרה הכי גרוע ותהיה נזילה במערכת קירור המים וחלק ינזול על הרכיבים.... יהיה קצר? אם לא יקצר אז סבבה אבל אם יהיה קצר אז למה לא משתמשים בנוזל שלא מוליך חשמל כמו מים מזוקקים (היחיד שעולה לי בראש אבל בטח יש עוד)? תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים במערכת הנ"ל יש נוזל קירור יעודי. (לא, מים זה לא נוזל קירור יעודי)וכמו כן, כמובן שהוא איננו מוליך חשמל.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מדובר בחומר שמשמש כאנטי פריז והוא בהחלט אינו מוליך חשמל.יש פה סרטון שמכניסים אטילן גליקול לתוך נורה ומנסים להדליק אותה ורואים שהחומר אינו מוליך חשמל.http://jchemed.chem.wisc.edu/jcesoft/cca/CCA1/MVHTM/R0540/S588.HTM
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר אוקי אז רק כדי לוודא לא יהיה קצר אם ינזל קצת על איזהשהוא חלק נכון? תודה על העזרה
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים קצר לא יהיה..אבל גם רטיבות על רכיב אלקטרוני זה לא בדיוק בגדר המומלץ.. ;Dאז תשתדל שלא יגיע לרכיבים השונים..אם המערכת כבר מורכבת..תבדוק שאין נזילות וכו..וזהו..
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר למה לא מומלץ?לא שאני הולך להשקות את המחשב כל יום אבל סתם כדי לדעת מה יכול להגרםלחות? האבק יהפך לעיסה בוצית כזאת? (קרה לי פעם - זה דופק מאווררים מובטח)פשוט שהרכבתי את הצינורות והלדקתי בפעם הראשונה לא בדיוק אהבתי את תיכנון של הצינורות אז כיביתי, פירקתי את הצינורות והרכבתי מחדשבתהליך הזה הפיה של המשאבה נרטבה קצתואז שהלבשתי את הצינור עליה (ולא משנה כמה חזק הייתי סוגר את האום) הצינור היה לאט לאט מחליק החוצה בגלל הרטיבותאז לקחתי פן לשיער ויבשתי טוב טוב את כל הפיות של כל הרכיבים במערכת הקירור ואז הרכבתיזה היה לפני איזה חודש אז אני מתאר לעצמי שבינתיים הכל בסדר (מלח מים מלח מים)אבל סתם התעורר אצלי החשד של מה יקרה אם צינור אחד ישתחרר ותהיה נזילה (או יותר נכון שטפון)המעבד יכבה מחום יתר זה ברוראבל רק רציתי לוודא שלא יגרם נזק לרכיבים עצמם בגלל הנוזל
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים הבנת למה התכוונתי.. ;Dולמה "בורח החוצה"..אין לך קליפסים לתפוס את הצינור לפיה ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר כן יש לו את האומים האלה שמבריגים על הפיה וזה תופס את הצינוראבל כמו שאמרתי כשהפיה קצת רטובה לא משנה כמה חזק אני סוגר את האומים הצינור מחליק החוצה לאט לאט
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים פותח התראדהכי פשוט :קח את הקירור ואת כל החלקים כולל נוזל קירור וכל הדברים שמתלווים למערכתחבר אותם אך אל תחבר למחשב ..זאת אומרת סגור לופ שים נוזל קירור ותן לה לעבוד יום יומיים(מומלץ יומיים)אחרי שאתה רואה יומיים שהיא לא נוזלת כלל וכלל , הרכב את גופי הקירור על המעבד כרטיס מסך וכו...(קח בחשבון אורך צינורות שלא תצטרך לפתוח אותם שוב..)השיטה הכי קלה היא פשוט לחבר את הכל עד לשלב שאתה צריך לשים נוזל קירורפרק הכל שים נוזל קירור ותראה אם זה נוזל או לא..
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר איזה מערכת קירור יש לך ? כולל מחברים וכו... thermaltake BigWater 735i עם המפרט בצד פותח התראד הכי פשוט : קח את הקירור ואת כל החלקים כולל נוזל קירור וכל הדברים שמתלווים למערכת חבר אותם אך אל תחבר למחשב .. זאת אומרת סגור לופ שים נוזל קירור ותן לה לעבוד יום יומיים(מומלץ יומיים) אחרי שאתה רואה יומיים שהיא לא נוזלת כלל וכלל , הרכב את גופי הקירור על המעבד כרטיס מסך וכו... (קח בחשבון אורך צינורות שלא תצטרך לפתוח אותם שוב..) השיטה הכי קלה היא פשוט לחבר את הכל עד לשלב שאתה צריך לשים נוזל קירור פרק הכל שים נוזל קירור ותראה אם זה נוזל או לא.. תודה על המיני מדריך אבל המערכת כבר מורכבת כמו שאמרתי מקודם בנתיים המערכת עובדת בסדר ללא נזילות כבר איזה חודש שיחקתי די הרבה אז המערכת היית תחת לחץ רק רציתי לדעת מה יקרה במקרה ש.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.