פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט).(כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול)אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP.ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו.איפה/איך עושים את זה?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים עם firewall נורמלי אתה יכול לחסום לתוכנות מסויימות גישה לאינטרנטכמובן שזה יחסום את התוכנית לגמרי, ככה שאם אתה צריך שהיא תעשה פעילות באינטרנט אתה בבעיהלדוגמא - zone alarm
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר איזה תוכנה זאת?לא חשוב. זה לא העניין.Holy - אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP.יש משהו דומה שקיים ב-XP שחוסם גישה של תוכניות "החוצה".השאלה היא מה זה ואיפה זה.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים לפי מה שאני קורא, בפיירוול שמסופק בתוך XP אתה יכול רק לחסום כניסה מבחוץ (לפורטים במחשב שלך)... לא גישה מבפנים.אז אם אתה לא מעוניין להתקין פיירוול מקצועי, נראה לי שאין לך אפשרות לעשות את מה שרצית
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר אז אם אתה לא מעוניין להתקין פיירוול מקצועי, נראה לי שאין לך אפשרות לעשות את מה שרציתאני יודע שיש אפליקציה כזו ב-XP. בוודאות.אני לא סתם אומר.הבעיה שאין לי מושג איפה זה.והערת אגב: במקום לענות ולהסביר לי על פיירוול, שאני יודע מימים ימימה מה היכולות שלה, מי שאין לו תשובה עניינית - אני לא צריך את התשובה שלו בבקשה. no offense.תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.