עבור לתוכן

מחפש מסך 22' לגרפיקה ומשחקים ב-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו?

בתודה מראש לכול העונים, ליאור.

פורסם

יש כמה אפשרויות של מסכים נחמדים עד 2000 שקל, שהם Full HD (כלומר ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200).

עם זאת, משום שכולם יהיו עם פאנל TN (לא תמצא מסך 22"+ שאינו TN בתקציב זה), אפשר לומר שלעבודה רצינית עם גרפיקה הם לא יתאימו, בעיקר בגלל זוויות צפיה מוגבלות (שגורמות לאותו גוון להיראות קצת שונה באזורים שונים של המסך), וגם דיוק צבעים שלרוב מסכי TN לא מצטיינים בו.

פורסם
  • מחבר

אני עובד על תלת מימד לטלויזיה וקולנוע (3Ds Max ) ופחות על דו מימד, כך שדיוק צבעים הוא לא העיקר אלא הטפל שכן אינני עובד כמעט על הכנת הטקסטורות אלא משתדל ליבא טקסטורות מצולמות. כך או כך אני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה כדי לבחון את התוצר הסופי ב-PAL.

שטח העבודה, לעומת זאת, הוא נתון חשוב מאוד בעבודה שלי בגלל מורכבות המודלים שאני עובד איתם. הרזולוציה חשובה לי גם מסיבות אישיות, יש לי שריטה בנוגע לאיכויות וידאו שאני צופה בהן, וגם מסיבות יותר מקצועיות, רוב הפרוייקטים שלי אמורים להיות מרונדרים ב-HD כדי לספק תמונה חדה ונאה ללקוח.

ממה שהבנתי על מנת לראות HD על מסך מחשב שתומך בכך אני חייב לחבר כרטיס מסך בעל יציאת HDMI לכניסת HDMI במסך, זה נכון?

פורסם

אתה פשוט צריך כרטיס מסך שתומך ברזולוציה של 1900X1200/1080

ובקשר לחיבור.. מספיק DVI..

הכניסה של הHDMI נועדה בשביל כל המכשירים שיש להם אך ורק יציאת HDMI

כמו DVDHD וסוני פלייסטיישן 3

פורסם
  • מחבר

או.קיי. אז מה הן האפשרויות שלי? אני צריך מסך 22 אינטצ', עם כניסת DVI, רזולוציה טבעית של 1900/1080 ומעלה עד 2000 שקל עם כמה שפחות גוסטינג וסטיית צבע. מה ההמלצות?

בנוגע לכרטיס מסך מתאים, נראה לי שאני אלך על ה- Club 3D Radeon HD4870 1GB.

פורסם

Samsung T240, מסך מעולה. (מסך 24"; רזולוציה 1920X1200)

פורסם
  • מחבר

Samsung T240, מסך מעולה. (מסך 24"; רזולוציה 1920X1200)

חיפשתי באינטרנט ביקורות עליו והוא באמת נראה מסך טוב, יש למישהו השגות בנושא? אחרת אני חושב שאלך על ה- T240.

מה שכן, לפני שאני עושה את הקניה, אני רוצה להציג לפניכם את המפרט שלי, בתוספת שינויים עתידיים, כדי לקבל חוות דעת על התאימות של כל הרכיבים.

להלן המפרט:

<<< System Summary >>>

> Mainboard : Gigabyte M55S-S3

> Chipset : nVidia nForce 550

> Processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2000 MHz

> Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )

> Video Card : Radeon X1950 Pro

> Hard Disk : WDC (160 GB)

> Hard Disk : SAMSUNG (500 GB)

> DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170A

> DVD-Rom Drive : SVALQFK M3KLYNGDQNG9 SCSI CdRom Device

> DVD-Rom Drive : SVALQFK M3KLYNGDQNG9 SCSI CdRom Device

> Monitor Type : BenQ BENQ G774 - 15 inches

> Monitor Type : MAG InnoVision - 16 inches

> Operating System : Microsoft Windows XP Professional 64Bit 5.02.3790 Service Pack 2

> DirectX : Version 9.0c (מרץ 2008)

מהמפרט הזה אתם יכולים להבין למה אני רוצה לשדרג :)

מכל מקום, שני כונני הדיוידי התחתונים ברשימה הם אימולטורים אופטיים ולא כוננים פיזיים. את הכרטיס מסך אני מתכוון לשדרג ל- HD4870 ואת הזיכרונות להעלות ל-4 ג'יגה.

במאי, בעזרת השם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולהתקין בו מעבד הרבה יותר חזק (Q955 אולי, עדיין לא בחנתי את הנושא לעומק ) כך שבינתיים הכרטיס מסך החדש והמסך עצמו יותקנו עם המפרט לעיל.

הספק כוח שלי הוא 500W של טרמלטק.

אשמח לשמוע ממכם במהרה שכן מחר אני חוזר לצבא ולצערי האתר איננו זמין בפלאפון (למרות שאני משתמש באופרה מיני... )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים