פורסם 2009 בינואר 1316 שנים לאחרונה אני מחפש מחשב שיהיה נוח קל קטן מימדים ללימודים וגם סצת למשחקים ראיתי את המחשב של חברת asus מדגם 10j מה דעתכם עליו? האם הוא שווה את המחיר או שעלי להתפשר על מחשב כבד יותר גדול יותר (15.4 אינצ') ולקבל ביצועים טובים יותר?האם יש מחשבים באותו הגודל שנותנים ביצועים טובים יותר? מבחינת המשחקים בלבד.תודה רבה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים יש לך פה סקירה עליו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3635862,00.htmlכמו כן מה התקציב שלך?"Asus הרהיבו עוז והטעינו על הנייד הזה את Windows Vista. כבר מההתחלה, שמענו את המעבד צורח מהמאמץ שנכפה עליו: עם Vista הנייד הזה פשוט לא זז""אך המבחן האמיתי של המחשב הוא כמובן – בביצועי משחקים. כאן, לצערנו, הניסוי האמיץ של Asus כושל. גם במצב עבודה המותאם למשחקים, עם המעבד הגרפי הייעודי מופעל – התוצאות של משחקים לא תובעניים מאוד, היו בינוניות."ציטוטים מהסקירה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים במחשבי ה10" אני ממליץ בחום על ה WIND. מניסיון, אפילו התנסתי בו היום! ממש מהיר וזול. ואמין!
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים א. אין צורך לצטט אם אתה מגיב ישר אחרי.ב. לא חייב לרכוש מאייבורי. יש חברה שמיבאת מחשבי MSI אך בשמות אחרים.ג. MSI מייצרים (מניסיון שלי איתם) מחשבים איכותיים. כל מי שעבד איתם אמר שהוא מרגיש מוצר איכותי מאוד.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים ב. לא חייב לרכוש מאייבורי. יש חברה שמיבאת מחשבי MSI אך בשמות אחרים.ומישהו משווק אותם בארץ? כי ראיתי רק בחו"ל(אם אתה מדבר על ה-Advent ושות')
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים דיברתי על VISION אם אינני טועה. וכן, היום עבדתי עם ה MSI WIND שהוא בעצם היה VISION U100. עולה אותו דבר עם אחריות טובה יותר ועוד דברים נוספים שאפשר להוסיף כמו GPS וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.