פורסם 2009 בינואר 1316 שנים איזה פד עדיף ?יש פד יותר טוב מהשניים האלו באותו טווח מחירים?הפד בשביל ה G9
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים לדעתי ה qckהוא ממש טוב, חלק ונתפס מאוד חזק על השולחן כי התחתית שלו היא גומי, גם דיי זול עלה לי עם משלוח כ 70 שקל בערך +-אני מדבר על הבינוני שהוא איזה 25 על 20 נראה לי.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר במה הוא עדיף? במחיר שלו אני יכול להזמין QCK גדול יותר למרות שאני פוזל לכיוון של הרייזר בגלל העובי יש לך ניסיון עם שניהם?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים פתחתי ת'רד כזה לפני כמה ימים.חפרנו עליו 2 דפים לפחות...אני הולך בסוף על הרייזר גם בגלל העובי.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר אה זה אתה הגבתי בתארד שלך בגלל התארד שלך אני שוקל את הרייזר טוב כנראה שאני יזמין אותו
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים ^^ אז תפסיק לשחק עליו עם השיניים.. אני משתמש בו כמעט שנה והוא חלק לחלוטין. את הרייזר אני לא מכיר, אבל אם הרוב ממליצים אז בטח מנסיון מי אני שאגיד אחרת
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים הQcK נשחק תוך שבועות ספורים, זו עובדה. בעת שהוא חדש יש לו מהירות תנועה שאין לרוב המוחלט של משטחי הבד האחרים, אבל לאחר מספר שבועות של שימוש המשטח נשחק והוא נהיה איטי בהרבה. עם-זאת, הוא נשאר במצב הזה במשך תקופה לא מעטה, אבל לאחר שהוא נשחק מדובר במשטח בינוני מאוד.המשטח של razer, בדומה לtitan של everglide אמנם מעט פחות מהיר תחילה מהQcK, אבל הוא שומר על מצבו המקורי לאורך תקופה רבה יותר מאשר הQcK, כך שהוא עדיף בהרבה.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים באמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר אבל טפו טפו שלי לא נשחק והתחושה בו מעולה כל הזמן
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים המשטח שברשותך אינו חדש ומצבו לא השתנה לאורך תקופה של כשנה, השחיקה היא ראשונית ומתרחשת תוך שבועות ספורים מתחילת השימוש בו.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים בתור מישהו שיש לו את שני הפאדיםה-Goliathus טוב בהרבה....אם אתה רוצה צילום של שני הפאדים אני יעלה.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אני רוצה. תעלה ;Dומאיפה אפשר לקנות את זה? אני לא חושב שיש בעיר שלי מישהו שמוכר את זה.ואין לי בדיוק כרטיס אשראי אז קצת בעיה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.