עבור לתוכן

המחשב מסרב להתקין אנטיוירוס

Featured Replies

פורסם

עד לפני כשבוע היה לי קספרסקי אנטיוירוס. לאחר שהוא עשה בעיות וסירב לעלות ניסיתי למחוק אותו, אך ללא הצלחה.

שהפעלתי את ההסרה שלו הוא נתן לי הודעת שגיאה ולא מחק אותו, הסרתי אותו מהתוכנות שעולות שהוינדוס מופעל ומחקתי את התיקיה שלו חוץ מכמה קבצי DLL שסירבו להימחק.

ניסיתי להתקין גירסאות שונות של קספרסקי וכל פעם הוא נותן לי הודעה באמצע ההתקנה שקיימת כבר גירסא של קספרסקי מותקנת ולא מתקין לי.

ניסיתי תוכנות אנטיוירוס שונות כגון AVAST ו-NOD32 ובכולן יש לי הודעת שגיאה בהתקנה.

ניסיתי תוכנות לניקוי וסידור הרג'יסטרי ועשיתי סריקה של קבצי זבל, שום דבר לא עוזר.

אני כבר שבוע בלי שום הגנה של וירוסים.

מה אפשר לעשות?

פורסם

תבדוק ווירוסים, אני ממליץ על dr web

(זה אנטיווירוס חינמי ואין צורך בתקנה(קובץ הרצה בלבד))

תוריד אותו,תעלה את הWIN בSAFE MODE ותבדוק ווירוסים

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה, ניסיתי להפעיל במצב בטוח את הוינדוס, עשה לי מסך כחול וריסטרט.

איכשהו בתפריט של המצבי עליה של הוינדוס הצלחתי להפעיל אותו במצב בטוח.

שאני לוחץ על קובץ ההפעלה של התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ הוא לא "valid win32 application", זאת הודעה שאני מקבל עם הרבה תוכנות שמסרבות לעבוד לי.

עוד בעיה שנראית לי קשורה זה שכל פעם אני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה של קובץ DLL שונה של הוינדוס.

יש פיתרון אחר שיפתור אותי מפירמוט? ???

פורסם

אם יש לך בעיות לעלות בSAFEMODE תנסה את Safe Boot, אח"כ תריץ את Smithfraudfix (שוב, בSAFEMODE) ותבחר באפשרות CLEAN.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להעלות במצב בטוח והרצתי את התוכנה.

עשיתי ריסט ונראה שזה לא עוזר.

כל אנטיוירוס שאני מתקין או שהוא נותן לי ERROR בהתקנה או שאני מפעיל לאחר התקנה אני מקבל את השגיאה:

xxx.exe is not a valid win32 application

:bash:

פורסם
  • מחבר

מישהו? :-\

פורסם

בשביל שיהיה לך יותר קל אתה יכול לנסות שחזור מערכת

פורסם
  • מחבר

השיחזור מערכת לא עולה לא עובד... גם במצב בטוח. :s07:

פורסם

לפי הודעת השגיאה צר לי להודיע לך שנתקפת בוירוס עקשני במיוחד. ניסיתי לעזור לחבר שנתקף בוירוס דומה ואחרי מחקר מעמיק באינטרנט הגעתי למסקנה שאין מנוס מפירמוט המערכת. ישנם פתרונות שונים אבל הם לא עבדו וגם אז, לא תקבל מערכת נקיה שאפשר לסמוך עליה. תגבה את הקבצים החשובים ותפרמט ותתקין מערכת חדשה ונקיה עם כל העדכונים של מיקרוסופט ואנטי וירוס עדכני.

אין מה לעשות, לומדים מנסיון. שמור את המערכת שלך מעודכנת ואנטי וירוס מעודכן ולמד לא לבטוח בכל קובץ, תוכנה או אתר שאתה מבקר.

פורסם

תשתמש להבא בsanboxie. קליק ימני על התוכנה ואתה מריץ אותה במצב שלא יכול לפגוע במערכת הפעלה

פורסם

היה לי את הבעיה הזאת פעם מחשב הישן

זה לא וירוס לפי דעתי זה נגרם עקב הסרת התוכנה קספרסקי באופן ידני אחרי שלא הצלחת להסיר אותה בצורה רגילה

אין לי חדשות טובות בשבילך...פשוט פרמטתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים