פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנות , האם כדאי לשלב איזה סט של עכבר+מקלדת שגם יענה על הדרישות , או שעדיף עכבר בנפרד ? תודה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר יש את הG7. הוא איכותי למשחקים, אך ללא כפתור דפדוף אחורה.תודה , אז הוא נפסל מבחינתי , זה חשוב לאינטרנט.יש עוד הצעות ?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים עוד לא יצא לשוק אז אין עדיין ביקורת וכל מיני אבל ה Razer Mamba נראה די מבטיח
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר עוד לא יצא לשוק אז אין עדיין ביקורת וכל מיני אבל ה Razer Mamba נראה די מבטיח אם העכבר לא יצא לשוק , אני מניח שאני עדיין לא יכול לקנות אותו , נכון ? אפשר לקבל עוד המלצות אחרות ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אם העכבר לא יצא לשוק , אני מניח שאני עדיין לא יכול לקנות אותו , נכון ? או שתתאזר בסבלנות עד שיצא. סה''כ עכבר לא קונים כל שנה, אם זה חשוב לך, תחכה.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר אין לי זמן לחכות , אני צריך עכבר עכשו , אני לבנתיים עובד על עכבר מצ'וקמק.מה דעתכם על :MX1000Logitech Wireless VX Revolution Laser LOGITECH MX1100 laser cordiess mouseאו המלצה לאחרים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.