עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO/COMPOSITE "נורמאלית", רצון להשקיע 150-250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, עדיף של ATI, כי ממש שחיפוש בגוגל מעלה ישנה בעיה רצינית עם כרטיסי מסך של NVIDIA ויציאת טלביזיה, בעיקר לטלביזיות ישנות של מחזירות התנגדות של OHM מסויים. לכן, לפי לפחות, שיש לי טלביזיה בת 12+ ואין לי כל כוונה להחליף אותה, כרטיס מסך של NVIDIA הוציא אליה כל עוד הדרייבר לא נטען(כלומר נכנסתי למערכת ההפעלה), את הBIOS יכולתי לראות על המסך של הטלביזיה כמו כן את הטעינה של מערכת ההפעלה(כל מערכת הפעלה בין אם לינוקס כלשהי או XP או VISTA). ברגע שהדייבר עלה הכל נתקע.

לכן, אני מחפש כרטיס שלא עושה את הבעיה הזאת, וכמו הכרטיס הGEFORCE 2 והGEFORCE MX הישנים והטובים פשוט אוכל לבחור להפעיל את יציאת את הטליביזיה וסוג הPAL שאני רוצה שיוציא אליה, בלי השטויות של ניסיון לזיהוי אוטומאטי.

אני בונה מאוד על כרטיס של ATI, והסיבה שלא נשארתי עם כרטיס המסך הישן היא משום שהוא AGP.

אני לא משתמש בכ.מסך למשחקים בכלל, וכרטיס ONBOARD של אינטל יותר ממספק אותי, אני בסה"כ רוצה להיות מסוגל לצפות בסרטים מהמחשב על הטלביזיה.

אשמח לקבל המלצות, ואם אפשר ניסיון אישי שידוע כי הכרטיס עובד עם טלביזיה "ישנה" - מצטער אין לי כסף לHDTV.

עריכה: ורצוי שלכרטיס תהיה יציאת VGA או יגיע עם ממיר מDVI לVGA, כי גם בתחום מסך המחשב אני אדם מאוד מיושן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים