עבור לתוכן

מחשב חזק לעריכה גרפית ותלת מימד + מסך 24 אינץ' איכותי לגרפיקה ב-9K

Featured Replies

פורסם

אז שיקנה עכשיו את זה וישמור את הכסף לשדרוג למעבד 8 ליבות אמיתי (או יותר, מי יודע) בעוד שנה או קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

שמעו, שמתי לב למשהו

יש קטע קצת מוזר פה ב HW זון..

תמיד אתה מקבל את התשובה "עם קצת OC" תראו, OC זה לא דבר יציב וזה דורש קירור טוב יותר, מארז יותר טוב, ספק יותר יקר... בכל מקרה שכרו בהפסדו...

ודבר נוסף Xtract, אתה צודק זה בהחלט לא מהווה הצדקה לקנות את הזכרונות והלוח במחיר היקר הזה...

אני לא אוהב לשדרג כל שנה.... ולומר את האמת ? אני חייל משחורר, אחרי 3 שנים, ובא לי להתפנק עם מחשב חזק במיוחד! אין לכם לפעמים את התחושה שבא לכם את המחשב עם החומרה החזקה ביותר ?

לגבי קווארדו, מפיו של איש תלת מנוסה עם ותק רב של שנים בתעשיה הוא אמר לי שניתן להספתק בכל כ.מסך של NVIDAI מדגם 8800 9800 ומעלה...

ולהתרחק מ ATI לגבי תלת. והשימוש שלי בתלת לא הולך להיות נרחב כלכך בתקופה הקרובה ככה שאין צורך לשלם על קווארדו.

בואו נעשה סדר קטן, כי אני חושב שמלבקש מפרט נהלים, אני מקבל רק מפרט קוואד וכרטיסי מסך יקרים מדיי..

מה הכרטיס מסך של החדש של NVIDIA שיתן לי יחס ביצועים לתועלת מחיר הכי טובה ? GX260 ?

דבר נוסף, אם באובר קלוק עסקינן, מה פוטנציאל ה OC של CORE7 ובכמה מעלות זה יעלה לי ?

פורסם

אני אישית מקפיד להגיד שרק אם יש ידע באוברקלוק או שרוצים ללמוד. לגבי "קצת" אז ה"קצת" הזה הוא באמת קצת ולא משהו מטורף, לפעמים בלי לעלות מתחים. אני כמעט לכל מפרט (בטח היקרים) מצטרף לפחות פריזר ככה שאין בעיה מהבחינה הזו וגם מבחינת מארזים שהם בדר"כ CM590/690. לגבי לוחות וזכרונות - האוברקלוק הקטן שמדובר עליו יכול להתבצע באמת עם כל לוח וכל זכרונות, בטח שזכרונות 800.

בכל מקרה, כשאדם אומר לנו במודע ובראש צלול שהוא כן רוצה להוציא את כל הסכום כי רוצה להתפנק - אישית מעולם לא סירבתי לבנות בכל זאת מפרט "בזבזני". רוב המקרים זה ילדים קטנים שאומרים להורים שרוצים מחשב, ההורים לא יודעים כמה כסף זה עולה והילדים מנצלים את זה ולזה לא אתן יד. גם לא אתן יד לאנשים שחסכו ועבדו קשה וגם לא יודעים כמה עולה מחשב לצרכיהם ולוקחים מחשבים מוגזמים.

אם אתה יודע מה אתה צריך אך בכל זאת רוצה להתפנק (ואני בהחלט מבין ומקבל את ההגדרה 'פינוק') - בבקשה רבה + תתחדש ותהנה.

פורסם

אז לוקחים Q9400 והכל בסדר. אולי אפילו מבצעים אוברקלוק קטן ל-3Ghz. תוספת הביצועים של ה-I7 לא מצדיקה לטעמי תוספת עצומה במחיר (שכוללת את מחיר המעבד שהוא מעט יותר גבוה, אך בעיקר תוספת מחיר עצומה לזכרונות וללוח)

תהיה טיפה לויאלי.. אם משהו רוצה את הביצועים הכי טובים לוקחים מה שאפשר (ואל תכניס OC כי בשני המקרים הוא תופס במידה ורוצים אותו)

Q9400 לא מעבד רע, אבל בתקציב של עוד 1000 שקל על לוח וזיכרונות אתה מקבל תוספת של בין 20 ל-30 אחוז בביצועי המערכת בצרכים המפורטים.

1000 שקל מתוך 9000 אפשריים, הם בערך 11.5 אחוז - בהשוואה לאחוזי השיפור זה יחסית כדאי

בנוסף, אם יש תקציב - מה שהצלחנו להראות קודם, אין סיבה להתפשר!!

הנה לינק ל-2 ביקורות כדי שתבין חד משמעית את ההפרשים בין המעבדים:

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3448&p=17

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3326&p=6

פורסם
  • מחבר

אני אישית מקפיד להגיד שרק אם יש ידע באוברקלוק או שרוצים ללמוד. לגבי "קצת" אז ה"קצת" הזה הוא באמת קצת ולא משהו מטורף, לפעמים בלי לעלות מתחים. אני כמעט לכל מפרט (בטח היקרים) מצטרף לפחות פריזר ככה שאין בעיה מהבחינה הזו וגם מבחינת מארזים שהם בדר"כ CM590/690. לגבי לוחות וזכרונות - האוברקלוק הקטן שמדובר עליו יכול להתבצע באמת עם כל לוח וכל זכרונות, בטח שזכרונות 800.

בכל מקרה, כשאדם אומר לנו במודע ובראש צלול שהוא כן רוצה להוציא את כל הסכום כי רוצה להתפנק - אישית מעולם לא סירבתי לבנות בכל זאת מפרט "בזבזני". רוב המקרים זה ילדים קטנים שאומרים להורים שרוצים מחשב, ההורים לא יודעים כמה כסף זה עולה והילדים מנצלים את זה ולזה לא אתן יד. גם לא אתן יד לאנשים שחסכו ועבדו קשה וגם לא יודעים כמה עולה מחשב לצרכיהם ולוקחים מחשבים מוגזמים.

אם אתה יודע מה אתה צריך אך בכל זאת רוצה להתפנק (ואני בהחלט מבין ומקבל את ההגדרה 'פינוק') - בבקשה רבה + תתחדש ותהנה.

לגבי העלויות, מפרט זהה למה שאני רוצה עולה בכמעט 1000 שקל פחות ב KSP, ככה שנראה לי אני אקנה משמה את החלקים וארכיב לבד,

כרגע אני חושב שאני אוותר על כרטיס מסך יקר,

אני רק רוצה כ.מסך שיעבוד טוב עם CREATIVE SUITE CS4 ללא בעיות, האם ATI עובד טוב עם תמיכת חומרת כ.מסך ב CS4 ?

אגב, בתצהיר שנתנה חברת אדובי, ישנו מיקסום בעיצום עצום בין מעבד CORE2 לבין ה COREI7, ממש לא מדובר בהבדל ביצועים זניח,

זה מה שהופך את ה WORKFLOW לחלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים