פורסם 2003 ביולי 822 שנים היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש..עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים פייר ווייר מהיר יותר..USB נגיש יותר..שיעשה את השיקול שלו,אני אישית הייתי לוקחUSB
פורסם 2003 ביולי 822 שנים לפי מה שאני מבין, זה בכלל מגיע עם חיבור רק לDock, ואותו אתה מחבר למחשב.אתה יכול לקנות כבל מתאם לחיבור של הDock שמתאים גם לפירוויר וגם לUSB2
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני יכול לומר לך ככה:קיבלתי את שלי לפני 3 ימיםא. זה מכשיר מדהים.ב. עדיף FIRE WIRE ולמה את השואל: אז ככה:המהירות של שניהם היא דיי קרובה , ושנייהם מהירים מספיקשלי מחובר ב- FIRE WIRE והשירים מועברים במהירות רצחניתסיבה שנייה היא שחיבור FIRE WIRE גם מטעין את ה- IPODן- USB לא
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אני יכול לומר לך ככה: קיבלתי את שלי לפני 3 ימים א. זה מכשיר מדהים. ב. עדיף FIRE WIRE ולמה את השואל: אז ככה: המהירות של שניהם היא דיי קרובה , ושנייהם מהירים מספיק שלי מחובר ב- FIRE WIRE והשירים מועברים במהירות רצחנית סיבה שנייה היא שחיבור FIRE WIRE גם מטעין את ה- IPOD ן- USB לא אני שמח שנתת את התשובה הזאת אני יקח כנראה פיירוואיר אבל יש לי כמה שאלות: 1) יש לי פיירוואיר מהכרטיס קול שלי (אודיג'י) שמעתי שזה עושה בעיות :-\ זה באמת נכון? אני חושב ששמעתי את זה בדגמים הישנים, הם הספיקו אולי לתקן את זה בדגמים החדשים?? 2) frenzy ידידי אמר לי בפרטי שיש מצב שיהיה באד סקטור, כיאה לאהרד דיסק... מה אני עושה אז? מה הסיכווים שזה יקרה לי, ואחרי כמה זמן? 3) קנית אביזר נלווה כלשהוא? כי בדיוק דיברתי עם ההוא שקונה לי את האיי פוד לפני שעה ככה והוא היה בדרכו לחנות של אפל, ואמר לי שכנראה שאני לא אצטרך שום אביזר נלווה, כי מה שמקבלים די והותיר, זה נכון? 4) רוצה לעשות הזמנה משותפת ל iTrip חחח הוא פשוט יוצא עוד כמה שבועות ואני ממש רוצה אותו (אם אתה לא יודע הוא נותן תוספת רדיו למכשיר שלדעתי ממש שווה..) ;D
פורסם 2003 ביולי 822 שנים שמעתי על הבעיה הזו עם האודיג'י נדמה לי שזה בישניםובמקרה הכי גרוע קונים כרטיס FW ב- 100 שקל.אין שום בד סקטור וזה לא קשור לחיבור זה לא ממש הארד דיסק ואין שם חלקים נעיםלא קניתי שום אביזרזה מגיע עם הכל כולל הכלאבל יש משהו שאני רוצה להוסיף אם אתה יכול לקנות לי ואני אחזיר לךצור איתי קשר ב ICQ29798050אני זמין
פורסם 2003 ביולי 822 שנים אין שום בד סקטור וזה לא קשור לחיבור זה לא ממש הארד דיסק ואין שם חלקים נעיםזה כן הראד דיסק, יש בו חלקים נעים ויכולים להיות בו בד סקטורס.
פורסם 2003 ביולי 822 שנים בקשר לשאלה העיקרית אז ה FIREWIRE עדיף לדעתי מהסיבה שקודפ כל הוא וה USB 2.0 מאוד קרובים במהירות וה USB 2.0 יותר מהיר מה FIREWIRE בהבדל ממש קטן ולא מורגש ממש. חוץ מזה כמו שנאמר קודם ה FIREWIRE מעביר חשמל והוא גם יטעין לך את האייפוד!!!
פורסם 2003 ביולי 922 שנים אתם מתלבטים על משהו בכלל לא נכון - הIPOD לא מגיע עם FireWire או עם USB. הוא מגיע עם חיבור מיוחד שאותו אפשר לחבר למה שאתם רוצים (עם המתאם).כנסו לפה:http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9126G%2FAככה יש תאימות לכל המחשבים.לדעתי זה שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.