פורסם 2009 בינואר 1216 שנים כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר רק כונניםאני חושב שזה איזשהו וירוס ואני אסביר גם למה:פירמטתי מחשב של אחד מהחברים שלי, ואחרי הפורמט השתמשתי ב DISK ON KEY שלי כדי להעביר לו כל מיני שטויותומאז שהשתמשתי בדיסק און קי - הבעיה הזאת התחילה גם אצלומה שמוזר זה - שה NOD32 לא מוצא שום וירוס
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר אני לא יכול לבדוק זאת כי אני לא יכול לעשות "הצג קבצים מוסתרים"כל פעם שאני עושה הצג מוסתרים זה לא משפיעוכשאני אכנס להגדרות תיקייה - זה יחזור לאופציה הקודמת
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר משהו מאוד מוזר...כשהרצתי NOD32 (לאחר שעידכנתי אותו) לא מצאתי וירוסים בכלל.אז החלטתי לחבר את ההארד-דיסק למחשב אחר ולהריץ NOD32 דרך מחשב אחר....ועכשיו אני אומר בוודאות שזה וירוס:Win32/PSW.OnLineGames.NMY (לפי תוצאות ה NOD32 במחשב ה"מארח")אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להיפטר ממנואני משתמש ב NOD32 וכל הזמן הוירוס משחזר את עצמו (אין לי מושג איך)מה שהכי מוזר זה, שלא תמיד האנטי וירוס מזהה את הוירוסאחרי חיפוש ארוך בגוגל הגעתי לתוכנה שנקראת COMBOFIX. הרצתי אותה ואז הכל הסתדראבל אחרי RESTART - הכל שוב פעם נדפק (שוב לא מצליח להציג קבצים מוסתרים וכו')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.