פורסם 2009 בינואר 1216 שנים האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים איזה קובץ אתה מעוניין לצרוב (מה התוכן)?האופצייה שאתה מתכוון אליה קיימת רק בקובץ אימג' שיועד לכך (אם כי לא נתקלתי בזה בפועל).
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים בסוג הפיצול של ווינראר תבחר באופציה store...זה יקח לך באמת ממש קצת או שתקנה דיסק עם נפח גדול יותר...
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר אני בטוח שאפשר לעשות את זה בעזרת קובץ IMAGE רק שאני לא זוכר איך ....תסקירו לי הקובץ שיש לי זה קובץ ISO
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר חחח סבבה ...ידע שלא משותף זה ידע מבוזבז אתה יודע -משפט גדול אני ינסה כמה דרכים ונראה
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים אתה ממש לא חייב לכווץ את הקובץ. יש אפשרות של Archive ברמת הדחיסה שגורמת שהקובץ רק יאוחסן בצורת Winrar (בלי דחיסה, זה ממש מהיר)כבר אמרו את זה אבל כנראה לא קראת.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים בסוג הפיצול של ווינראר תבחר באופציה store... זה יקח לך באמת ממש קצת או שתקנה דיסק עם נפח גדול יותר... איפה זה האופציה store ? אפשר תמונה ... עריכה: זה בסדר, הסתדרתי בסוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.