עבור לתוכן

בעיה בהתחברות למסנג'ר ולאי סי קיו .....

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר.

יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר .

עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר .

ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר .

הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי.

ההודעות שגיאה :

באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה .

במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn .

והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו לי תחשבונות או משו כזה .

לכל מי שיש רעיון או משו שיכול לעזור לי .... בבקשה שיכתוב תודה רבה לעוזרים... ??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

אני מעדכן ....עשיתי שוב סינכרון בין המודם לראוטר.

ועכשיו שאני מפעיל את הפידג'ין או את gaim הרשימה של האנשים עולה... ואז התוכנה קורסת ונסגרת....

מישהו יודע למה זה?....

חבר'ה בבקשה תעזרו לי...

פורסם

אם זה מה שICQ והMSN אומרים

כניראה הבעיה היא לא באינטרנט......

מנסיוני אוכל להגיד לך

שכאשר אתה מנסה להיתחבר לאיסייקו ללא אינטרנט

הוא מעביר לך את פרח האייסיקיו לסמל לבן ורושם סטנדביי

זאת אומרת המתנה..

לכן אני חושב שהבעיה היא בתוכנות ..

תשנה כותרת וחכה שיועבר לפורום תוכנה

בהצלחה

פורסם

ממה שהבנתי, מיקרוסופט חסמו תוכנות צד שלישי להתחבר לרשת של MSN ( או משהו בסגנון), בפידג'ין ניראה לי כבר סידרו את זה אז תנסה לעדכן גרסה.

פורסם
  • מחבר

לא יצא שום עידכאון ...... אני בגירסא האחרונה......

והעיניין שאני מנסה להפעיל חשבון מהפידג'ין שיש בו 5 אנשים והוא פועל ומעלה לי את הרשימה ...

אבל ברגע שאני מנסה שיפעיל ביחד גם את החשבון השני , שהוא מלא באנשים .... התוכנה קורסת פשוט....

אין למישהו עוד רעיון?

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי תודה :xyxthumbs:

פורסם

Pidgin 2.5.4 (No more freezing on exit)

January 12, 2009 06:29 PM by Casey Ho

Pidgin 2.5.4 has been released, which contains a number of fixes.

If Pidgin froze or hung when you tried to close it, this release will take care of that.

Also, the MSN connection problems have been resolved by Microsoft.

MSN Issues

January 12, 2009 12:23 PM by John Bailey

Since last evening, we've had an influx of users into #pidgin, trac, and the support mailing list because they're not able to connect to MSN. Initially, we thought this was a server-side issue, because the error message we receive from the server makes it look that way. However, we've come to find that it is actually a minor protocol change in which the server now expects us to send a piece of data we don't send. We are working on a solution. There is no need to send further mail to the support list, open new tickets, or pour into #pidgin.

Again, we know what the problem is and are working to fix it.

http://planet.pidgin.im/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים