עבור לתוכן

בלי מפלגות אנטי ישראלית בכנסת - ועדת הבחירות: בל"ד ורע"מ-תע"ל נפסלו

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3654846,00.html

שמעו, אני מתחיל להיות מבסוט, מהחודש וחצי האחרון, למעשה זה התחיל יום וחצי אחרי כיפור האחרון, שיהודי יפו פתחו לקוקסינילים מיפו את השועה, אחרי שהם איימו עליהם בגרזנים ובמוות בליל כיפור, היום הם רועדים מפחד, וסתמו את הפה.

נמשך במלחמה, שמשפדים כל לוחם חופש שנוחת על הכוונת, אם זה בבתים או אם זה במסגדים, הכל הולך, הטרור מקבל בראש, מכל זווית.

ועכשיו, זה. אני כרגע אני מאושר, אבל רק כרגע, למה יש גוף יותר מושחת מ3 הסייעות הערביות ביחד, הוא נקרא בג''ץ.

פורסם
  • מחבר

בג"ץ לא מושחת הוא "רקוב" או יותר נכון מקובע - מה שעושה אותו ללא תקין

אבל עדיין בג"ץ הוא מקום של נאורות ושל דרך ושל חזון ( לצערי בג"ץ מקדים בהרבה את זמנו ומנותק מהמציאות ) שאיננו מודע לעצמו ביחס לשינוי של הסביבה ועומד כאי בודד של חשיבות עצמית נפוחה העוטה בירוקרטיות עצלה ומתנשאת בים ההבל וההיתלהמות הטיפשית והברברית אשר גליו המתנפצים אל סלע התאווה והזיכרון הקצר של העם היושב בציון מאימים לשטוף את חופיי המזרח התיכון שאליו ניצל העם היהודי.

פורסם

שאיננו מודע לעצמו ביחס לשינוי של הסביבה ועומד כאי בודד של חשיבות עצמית נפוחה העוטה בירוקרטיות עצלה ומתנשאת בים ההבל וההיתלהמות הטיפשית והברברית אשר גליו המתנפצים אל סלע התאווה והזיכרון הקצר של העם היושב בציון מאימים לשטוף את חופיי המזרח התיכון שאליו ניצל העם היהודי.

??? ??? ???

אתה אוהב להגיד הרבה דברים ובאותו זמן לא להגיד כלום?

------------------------------------------------------------------

עכשיו באמת צריך לראות אם בג"ץ יבטל את ההחלטה.

פורסם
  • מחבר

קלטת אותי בול :xyxthumbs:

רק מה זה עוזר להבנתך המדוייקת את הנושא :nixweiss:

מה שכתבתי ( אולי תתאמץ ותקרא שוב לאט , זה לא דעה אינסטנט ) לעניות דעתי מצייר את המצב כמו שהוא בדיוק . בג"ץ , אי בודד בים המהומה .

פורסם

למרות שאני לא אוהב אותם זה נראה כמו פגיעה בדמוקרטיה.

עדיין צריך לקחת בחשבון שנציגי המפלגות האילו מסכנים את בטחון המדינה בעבירות של מגע עם סוכנים של מדינות אוינות וביקור בארצות אויב בלי אישור של שר הפנים. אם צריך לפסול אנשים זה את האנשים שהשתמשו בכוח הפוליטי שלהם כדי לסכן את בטחון המדינה ולא לפסול את המפלגות שלהם.

בג"ץ כנראה יכריע בנושא אבל רצוי שהם ינסו לפסול מועמדים שמסכנים את בטחון המדינה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת דמוקרטיה ?

האם לדמוקרטיה אין זכות הגנה עצמית ?

האם לרוצח הורים יש זכות לרשת אותם ?

האם לאזרח מותר לשלול את קיום המדינה שלו ? האם בכך הוא לא מביע את דעתו על האופן בו הוא רוצה להשפט ?

מדוע המילה דמוקרטיה אמורה להיות מבוטאת בצורה כזו מתנשאת ומימרת להיות מעל הכל ?

האם פירוש המילה דמוקרטיה יותר חשוב מחיים ?

אני חושב שהישרדות זה ערך עליון יותר מפירוש קלוש של המילה דמוקרטיה !

פורסם

אתה טוען שבל"ד, רע"מ או תע"ל קראה לפירוק ישראל?

פורסם
  • מחבר

אני טוען שהן שוללות את קיום המדינה בצורתה הנוכחית וזה בלי לקרא את המצע שלהן ומלבד זאת בכתבה בפירוש הבחור טוען שהזבל המרגל הבוגד במדינה היטווה את המצע של המיפלגה שלהם והם ממשיכים אותה .

שלא יהיו הבנות אני נגד מימוש החזון הלאומי הערבי במדינת ישראל כמדינה יהודית ועדיין אני חושב שיש להם את כל הזכויות מילבד הזכות הזו .

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד , התחלת לשרת את עצמך ?- השתפרות :xyxthumbs:

הם מפלגה ערבית פטריורטית לאומית פלסטינית

פורסם
:yelclap: עכשיו צריך רק להעיף את ישראל ביתנו...
פורסם
  • מחבר

העיקר שקדימה תשאר - פחחחח

נקניק , אתה הבן של ציפי ליבני ? ( כי אתה חכם ומנוסה כמוה וגם אתה בעדה ובעד קקהדימה )

פורסם

אני בעד להעיף את כל המפלגות שתומכות בזה:

I_know_the_bible_is_true_sophistry.gif

;)

פורסם

העיקר שקדימה תשאר - פחחחח

נקניק , אתה הבן של ציפי ליבני ? ( כי אתה חכם ומנוסה כמוה וגם אתה בעדה ובעד קקהדימה )

אני לא בעד קדימה, אבל הם הרע במיעוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים