פורסם 2003 ביולי 822 שנים באמצע פעולת המחשב שמעתי רעשים "לבנים" ... והסאונד פסק.ועכשיו אני לא שמוע כלום.עריכה:ה WIN ממשיך ליראות את ה AC97 ב system device.וכל ההגדרות במצה רגיל.מה אני מפספס?מה לעשות?
פורסם 2003 ביולי 822 שנים מחבר ..קרא כמה ת'רדים לפניך. בדיוק אותו סיפור/פתרונות. נו ... איפה .... חיפשתי :
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר יכול להיות שנשרפה לי רק היציאה לרמקולים/ אוזניות?כשהסרתי את הדריברים ... כל הדלקה הXP הודיע שהוא מזהה חומרה חדשה.התקנתי את הדריברים האחרונים 5.10.0.5170 לא עזר.אפשר להחליף בורד במצב שהלך הסאונד?הבורד חדש .. 3 חודשים.
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים תגדיר בוינדוס 4.1, כלומר תבחר מצב שבו מחוברים 4 רמקולים במחשב שלך.אחרי שעשית את זה תחבר את הרמקולים ל-line in או ל-microphone ותראה אם זה עובד
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים מחבר הגדרתי ליצאה העליונה (ירוק בהיר)את כל המצבים אוזניות, 2,4 רמקולים. נאדא ...בנוסף לקחתי HD שיש לי במקרה במגירה והתקנתי XP מחדש.תוצאה אתם מנחשים ................. נאדאלא יודע מה נישאר לי לעשות.רק ניראה לי פשוט יותר להחליף לבורד הזה GINXP את כל הג'וקים מלנסות להחליף אותו אצל הדובים המסריחים.ואני כל כך אהבתי פאנדות פעם :-\
פורסם 2003 ביולי 1022 שנים אוי לא הבנת אותי או שאני לא הבנתי אותךאחרי שאתה מגדיר את זה ל-4.1 תעביר את הרמקולים מהחיבור הרגיל (הירוק) לאחד משני החיבורים האחרים ותראה אם יש סאונד
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים ..לדעתי אתה סתם מחפש כאן חיזוקים להחליף את הבורד שלך ובעצם לא מעונין לפתור את הבעיה באמת.בהצלחה אצל הדובים ש'ך... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.