עבור לתוכן

עזרה בחיבור ה Xbox360 לרשת האלחוטית

Featured Replies

פורסם

קניתי את המתאם האלחוטי של מיקרוסופט בחול ויש לי תחושה שהוא לא רוצה לדבר עם הראוטר שלי , יש לציין שאני מבין קצת ברשתות וניסיתי כל מיני דברים אבל לפני שאני מחליף ראוטר רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום.

הבוקס מזהה את הרשת האלחוטית ואבל כשאני עושה את הLIVE TEST הוא רושם connection to the network failed ומציע כמה פתרונות וכמובן שניסיתי את כולם.

הראוטר הוא של חברת sweex LW050 (משום מה אין להם תמיכה לדגם הזה באתר הרשמי רק לגרסת ה V2 שלו ).

יש לציין שהמתאם עבד בחול בצורה טובה עם ראוטר של linksys , כמו כן כאשר אני מחבר את הבוקס ישירות אל הראוטר בכאבל רשת הוא עובד טוב אבל בגלל בעיות במבנה הדירה אי אפשר להשאיר אותו ואת המודם ליד הטלויזיה באופן קבוע.

פורסם

ניסית לפתוח את הפורטים ל360 (זה הרעיון היחידי שיש לי הוא גם עבד בשבילי)

פורסם

מה המרחק מהראוטר ? האם יש קליטה ?

פורסם

נסה לתת אייפי ידני לאקס בוקס.

פורסם
  • מחבר

*אני לא חושב שלפתוח פורטים זה יעזור , כי הבוקס לא מצליח להחבר לרשת הבייתית ולא לאינטרנט , אבל אני אנסה בכל זאת ויעדכן אתה יכול לכתוב לי מה הם הפורטים של הlive ושל ה media center?

**המרחק הוא 10 מטר , יש קליטה טובה 3 קווים , במחשב הנייד אפשר לגלוש באותה נקודה בצורה טובה , ורק לשם הבדיקה קרבתי את הראוטר לבוקס ועדיין לא הצלחתי להחבר.

*** ניסיתי לתת אייפי ידני לבוקס , אפילו תוך הסתייעות עם התמיכה של 012 (יש לי חבר שעובד שם ) , אפילו חשבתי שהפעלתי בטעות את ה MAC FILTERING

מה שהסתבר כלא נכון.

מישהו שמע פעם על דגמים של ראוטרים שפשוט לא מדברים עם המתאם האלחוטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים