פורסם 2009 בינואר 1116 שנים היי חבריםיש לי דילמה, הורדתי סרטים בפורמט MKV (אם אינני טועה בסיומת) ואני רוצה להדביק להם תרגום דרך AVIRECOMP אבל לא מצליח כי זה לא פורמט של AVIיש דרך להפוך את זה ל- AVI ?יש ממיר טוב שעושה את העבודה בלי לפגוע באיכות ?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים למיטב ידיעתי התוכנה הנ"ל לא יודעת לקרוא קבצי הי-דפ.קיימות תוכנות עריכה מתקדמות יותר שעובדות עם כל הפורמטים. למה אתה רוצה להדביק תרגום?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים באמת שאלה מעניינת למה אתה רוצה להדביק תרגום. מדביקים תרגום כשרוצים להפעיל את הסרט בנגן DVD שלא יודע לקרוא MPEG4. אני מניח שאתה יכול לצרוב את קובץ הMKV כDVD RAW אבל מה הרעיון בזה?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר כי חברה של אחי לא יודעת כל כך טוב אנגלית והוא ביקש ממני...הורדתי את האביר האפל באיכות ממש מצויינת ואני רוצה להדביק לזה תרגום או לפחות להמיר את זה ל- AVI..
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אתה מבין שאם תמיר את זה לAVI זה או יתפוס המון המון מקום, או שתצטרך להוריד את האיכות הרבה, כן?כלומר, אין ממש מטרה מוצדקת לעשות מה שאתה עושה.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים או DIVX לחליפין Shiker - איפה אתה מעוניין לצפות בסרט? תשנה את שם התירגום לאותו השם של הסרט והבעייה נפתרה, לא?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אני מניח שהוא מעוניין לנגן את זה על DVD STANDALONE. אם הוא היה רוצה לראות את זה במחשב, זה הת'ראד לא היה רלוונטי.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר אני רוצה לראות את זה על DVD כמובן בנגן DVD ולא במחשב..אחרת לא הייתי רוצה להמיר את זה..
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים OK, וה-DVD הנ"ל לא קורא כותביות? (שאלה טיפשית, אבל קשה לי להאמין ש-DVD חדיש לא יתמוך בכתוביות).נתקלתי בפורום בחו"ל בתוכנה ConvertXToDVD שלדעתי עובדת עם .mkv לא זוכר כרגע עוד פרטים אבל שווה בדיקה.liiight, תודה על ההארה.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מצאתי משהו מעניין: http://www.mkv2vob.com/ מקריאה קצרה זה נשמע מאוד מבטיח. תנסה ותחזור עם תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.