פורסם 2009 בינואר 1216 שנים אני יודע, רק שעכשיו WMP12 מקודד את רוב סוגי הקבצים בעצמו ומיקרוזיפט לא הוסיפו אפשרות להציג כתוביות. אם מישהו מצא לזה פיתרון אני אשמח לדעת.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים ^^^לגבי מדיה פלייר, הצלחת להפעיל בו כתוביות לא מובנות או שאתה מדבר על כתוביות מובנות?כתוביות לא מובנות, בקובץ נפרד...תוודא שהשם של הסרט והכתוביות תואם (bla.avi ו bla.srt)
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר ^^^^^ מה שלא קשור לדיון אבקש בהודעות פרטיות אחרת זהו ספאם... אשמח למשחקים שעובדים או לא...
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים גם התחליפים שלי לוורד ואקסל עובדים מעולה- AbiWord ן Gnumericמצד שני אני לא מצליח להכנס לתפריט של הקטליסט 8.12 למרות שאני רואה שהוא כביכול מתפקד.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים Dell Quickset - עובד למעט ה Sound Meter, התוכנה לא מזהה את הלחיצות של ה Touch Controls של הסאונד בנייד. כנראה בגלל השיטה החדשה של 7 לנהל התקני סאונד. (אם לא שמתם לב, 7 מקצה ווליום שונה לכל פורט במערכת).בקשר לקטע של הכתוביות -> אתה כנראה התרגלת להשתמש ב K-lite או כל Codec Pack אחר שבד"כ מגיע עם VobSub (שמאפשר כתוביות).פשוט תוריד את VobSub ותתקין.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים עושה רושם שממש 99 אחוז מהדברים עובדים שזה ממש יפה ולא זכור מהגירסאות ווינדואס הקודמות שעוש הרבה מאוד בעיות במעברים.. ועוד כאן מדובר כולה בבטא..
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים Firefox גירסא 3.0.5כל שאר התוכנות בעצם כל התוכנות נשארו ... כי עשיתי UPGRADEוכולן עובדות, פרט לDAEMONשאתה עושה UPGRADE הכל נשאר? לאצריך להתקין שוב את כל התוכנות וכאלה?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים Total CommanderMp3tagad-AwareDscaler (4.1.17) onlyPidginThunderbirdall works on Win7 64bit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.