פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים אה התכוונתי לתוכנה שפשוט אני אלחץ עליה כמו אדוליקס ואז היא תחליף לי תמונה רנדומלית בכל לחיצה... לא משנה אני אנסה את זה גם נשמע נחמד תודה
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מאחר ופותח הת'רד לא המשיך לעדכן את הראשי אני לא רואה טעם לתת לזה סטיקי, מקסימום לינק מתוך הFAQ
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים מחבר ^^^^^ למה לא מעודכן מעודכן כל הפוסטים שנאמרו שוכתבו בראשי... עד הפוסט האחרון: גם לכם ה ADOLIX WALLPAPER CHANGER עושה בעיות? תוכנות שעובדות חלקית: - DOLIX WALLPAPER CHANGERברגע שלוחצים עליה היא לא מחליפה תמונה אוטומטית, רק כשעושים REFRESH לדסקטופ... וזה עוד עודכן ישר אחרי: « שינוי אחרון: 10.02.2009 בשעה 09:44:19 על ידי ליאור דוד »
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים חוץ מ alcohol שלא עובדוCS4 שבכלל כן עובדוsetpoint שבוכה כל ההתקנהומי יודע מה עוד, עם כל הבלגן שיש פה.הפוסט הזה פשוט לא שימושי כי אין בו שום פתרונות והוא לא מאורגן מספיק טוב.הכי טוב זה לתת לו לינק מהFAQ, גם ככה צריך להעיף חלק מהסטיקים.עריכה: אני גם לא רואה שם את AVG.בשורה התחתונה, רשימה של תוכנות לא מהווה סטיקי מבחינתי. צריך קצת יותר השקעה מזה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2009 בשעה 22:58:14כן אפשר להוסיף לת'רד הזה לינק גם מהסטיקי של חלונות 7
פורסם 2009 בפברואר 1716 שנים הוספתי לינק לפה מהסטיקי של ווינדוס 7, הרשימה לא מדויקת כי לא מצויין באיזה גרסא של ווינדוס 7, 32 או 64 ביט, כי יכול להיות למשל שתוכנה שנבדקה ועבדה על 32BIT לא תעבוד על 64BIT.
פורסם 2009 במרץ 716 שנים התקנתי את התוכנה הנל ב WIN7 ועכשיו יש לי בעיה עם הפירוול ,הוא לא רוצה להפעיל אותו משום מה ,בויסטה הכל היה תקין יש עצות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.