עבור לתוכן

המארז פשוט רותח! מדוע?

Featured Replies

פורסם

זה דיי ברור שהספק חשמלי שעומד על כמעט 300 WATT חייב להפוך לאנרגייה כלשהי, אז כן מחשבים פולטים חום אבל כמה לעזאזל ?! מארז הP3 הישן שלי היה מברזל או משהו כזה... אולי פח עבה? לא יודע אבל הוא היה דיי קר ושנגעתי בו לא הרגשתי שום דבר מיוחד, היה תמיד דיי נעים, וזה לא שהייתה בו איזה מערכת קירור מים, היו בו רק שני מאוורים חלשים מאוד, אחד לספק ואחד למעבד... והוא גם ממש היה שקט.

עכשיו עם ה (ראה מפרט) הוא כמו תנור ועוד עם 7 מאווררים בפנים (כולל ספק והכל) !!! יכול להיות שזה בגלל אלומיניום ? או אולי בגלל האוברקלוק ? אם אני שם את הפנים שלי על מארז זה בערך כמו לשים את הפנים על כביש במדבר באמצע בקיץ, ממש ממש ממש חם וזה מחמם לי פה את כל החדר ואני ממש לא אומר את זה בצחוק.

אני חושב שזה בגלל שהאלומיניום מוליך חום טוב, האם זה נכון או שגם אצלכם המארז חם ?

נ.ב

חשוב לציין שכשאני מפעיל את המאוורר (מאוורר רגיל ביתי...) ושם אותו על רמה בינונית על דלת המארז המארז פשוט נהיה קר מאוד... אני מדבר על הבדלים של איזה 12 מעלות מלפני ואחרי...

פורסם

כניראה שהאוורר לא משהו... תנסהלסדר חוטים במארז ולעשות (אם אין לך) חור בגג המארז ולשים מאוורר שמוציא אויר. זה כבר יוריד את החום בכמה מעלות. דרך אגב כמה מעלות המארז? (שים מדחום ותספר לנו).

אם המארז חם זה אומר ששאר הכרטיסים והמעבד מחממים אותו (מן הסתם). תנסה לדאוג לקירור יותר טוב ולאוורר יותר טוב...

פורסם

איזה מארז ?

זה דיי מוזר.......

פורסם
  • מחבר

2lg.jpg

Chieftec Aluminium AH-01SL זה המארז.

בפנים יש שני מאוררים מקדימה, אחד מאחורה, חוטים מסודרים דיי יפה, מאורר קטן על כרטיס המסך, CNPS 7000 ענק על המעבד ומאורר אחד בתוך הספק שמכניס אוויר מתוך המארז ומוציא אותו מאחור.

לאוויר שיוצא מאחורה אין הרבה מרחב ואחרי 10ס"מ הוא כבר פוגש את הקיר, המארז דיי בפינה...

פורסם

המארז קטן מידי בשביל פנטיום 4...

פורסם

אחרי כל הסיפור הזה *שכחת* לציין את המעלות

פורסם
  • מחבר

אין לי דרך למדוד את טמפ' המארז :(

פורסם

לחילופין מה טמפ' הצ'יפסט?

פורסם

המארז קטן מידי בשביל פנטיום 4...

המארז בסדר גמור לפנטיום 4. אני לא יודע אם הוא מדבר כשהוא בOC או בלי אבל הוא לא אמור לרתוח, אפילו המאוורר של המעבד לא אמור להוציא אוויר חם כל כך... בדוק אולי הכרטיס מסך או משהו אחר מחמם את האווירה

פורסם
  • מחבר

איך אני אמור לבדוק את זה בדיוק ? בזמן שהוא פועל ?

פעם אחת כבר התחשמלתי וזה הספיק לי למרות שזה לא היה משהו רציני אבל הרגשתי את זה עד לרגליים וזה היה רק מהזזת הג'מפר!

מה שאני יכול להגיד זה שהמאורר 80מ"מ שמאחורה לא היה מבייש תנור חימום קטן והמארז הוא בערך כמו ראדיטור, פשוט מקרין חום.

פורסם

תשים נעליים או כפכפים ואז תשים אצבע על ההיטסינק של הליבה או אחרת הזכרונות (אם אין היטסינק שים יד על הג'וק). נסה ככה גם לגעת בהיטסינק של המעבד בצד ואת היד מול המאווררים לראות אם הרוח חמה

פורסם

אם יש לך רק מאוורים על הכרטיסים עצמם זה לא מספיק, הייתי מציע לך לשים מאוור בלמעלה של המארז

מתחת לספק ( אני מאמין שיש) ומקדימה אני רואה שיש לך מקום לשים, חוץ מזה תעשה סידור כבלים אצלי רק מ

הוספה של מאוור בגג המארז וסדיר וירדו הטמפרטורות ב כ 5 מעלות.

ואם כל זה לא יסיפיק שים מאוור בצד של המארז זה כבר אמור לקרר את העסק בעוד כמה מעלות.

פורסם

MBM?!?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים