פורסם 2009 בינואר 1316 שנים איפה כתבתי לשחזר?תוכנה לגיבוי ססמאות:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר אם אני מגבה את התיקיות ואז מוחק הכל ומחזיר את הגיבוי הבעיה תחזור לא?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אתה לא מחזיר אחרי שאתה מוחק, הגיבוי הוא על מנת שהיא תיזכר בעתיד שהיה לך שם משהו שאתה צריך (משהו מהסיסמאות/מועדפים/היסטוריות/תוספים/הגדרות) תוכל לשחזר.
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים מחבר הבעיה היא שזה מוחק לי הכל. תוספים והגדרות של תוספים וכו'... אין פתרון יותר טוב? הרי הפתרון הזה הוא כמו למחוק ולהתקין מחדש את הפייפוקס.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 16:43:24 טוב מצאתי פתרון!הבעיה :וירוס. NOD32 שוב איכזב, אומנם הוא גילה את הוירוס אך לא ידע לתקן את הנזק שהוירוס עשה. ADAWARE גילה עוד משהו שNOD32 לא גילה ולאחר בדיקה מצאתי כי המקור לוירוס הוא FIREFOX. יש שם פירצה שנותנת לוירוס הזה להכנס. מצטער שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים ואינני יכול לתת לכם שמות של הוירוס וה SPYWARE. את הקובץ הזה יש למחוק: c:\program files\Mozilla Firefox\components\iamfamous.dll ובנוסף השתמשתי עם "ComboFix" על מנת לתקן את הבעיות האחרות שהSPYWARE גרם להם. בהצלחה. אהה ד.א. עכשיו ה FIREFOX לוקח מקסימום 200MB של RAM כשכמה חלונות פתוחים יחדיו. למי שאין את הקובץ: iamfamous שיריץ ComboFix ויבדוק ב LOG FILE מה הייתה הבעיה. בכל זאת למי שעדיין לא מצליח לטפל בזה, וחושב שזה "תקין" (ממש לא!) אז צריך פתחו תראד חדש עם תיאור הבעיה. תודה לכל אלה לעזרו לי. תודה גם לכל אלה שלא... חחח ד.א. הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.