עבור לתוכן

FIRE FOX גונב זיכרון רב!

Featured Replies

פורסם

פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM!

יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה?

תודה לעונים.

פורסם

תתבע את מוזילה :nixweiss:

אם לא טוב לך להתשתמש בפיירפוקס אל תשתמש, אתה מוזמן לנסות דפדפן אחר, יש מבחר גדול בזמן האחרון, זה לא שאצל המתחרים אתה לא תעבור את ה50MB זיכרון, עברו הזמנים האלה, האתרים נהיים כבדים יותר, והדפדפנים מפותחים יותר.

זה לא שצריכת הזיכרון של תוכנות עולה ביחס לא פורציונאלי לשוק החומרה, היום אפילו בפחות מה100$ שאתה עושה בחודש מהאינטרנט, אתה קונה 8GB זיכרון, יפריע לך להשקיע קצת באינטרנט בחזרה? :P

פורסם
  • מחבר

תתבע את מוזילה :nixweiss:

:screwy:

זה תקין.

זה תקין? זה תקין ל FIREFOX או בכלל לכל דפדפן? הרי אני פותח רק 2 או 4 חלונות וזה תופש לאחר כמה שעות ג'יגה זיכרון.???

פורסם

יש תוכנה בשם Firefox Ultimate Optimizer ( תריץ חיפוש בגוגל ) שמקטינה באופן משמעותי את צריכת הראם. ניסתי אותה ואכן היא משמעותית אך אם היא מפחיתה את זיכרון הראם כנראה שזה באל על חשבון משהו שהיא מבטלת בשועל ככה שאני לא משתמש בה (למרות שיש לי אותה תמיד על המחשב ;D )אך בכל זאת אני ממליץ לך לנסות - אין לך מה להפסיד

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני לא חושב שכך זה היה תמיד. אנסה למצוא פתרון בינתיים

פורסם

היום אפילו בפחות מה100$ שאתה עושה בחודש מהאינטרנט, אתה קונה 8GB זיכרון, יפריע לך להשקיע קצת באינטרנט בחזרה? :P

הוא עובד עם windows xp,ומן הסתם 32bit. אתה בטוח שהוא יכול להשתמש ביותר מ 4GB RAM?

פורסם
  • מחבר

חברה נא לא לסטות מהנושא. לרכוש זיכרון זה לא פתרון. הבעיה תוכנתית ולכן יש לטפל בה.

ד.א. אני מרוויח 100$ שאיתם אני קונה צרכים בסיסיים.

ואני כבר לא עושה 100 אלא 100 ממקור אחד. יש עוד מקורות לעשיית כסף.

פורסם

זה תקין וזה ממש לא אמור להדאיג אותך במיוחד עם יש לך חומרה מהשנתיים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

אולי זה רגיל ל FIREFOX אבל תקין זה ממש לא.

בEXPLORER זה לא קרה לי.

פורסם

בדיוק באתי לפתוח אשכול על זה ואני רואה את האשכול הזה. פשוט מוזר מה שקורה עם הFF לאחרונה. הוא מגיע לי ל200MB בראם ואפילו יותר ומאט משמעותית את המחשב (יש לי 1.5GB ראם אבל מחשב דיי ישן - P4 2.4). חבל כי זה הדפדפן הכי טוב ואני איתו כבר שנים. אולי נחליף לדפדפן של גוגל.

פורסם

תגבה סיסמאות/מועדפים ומה שאתה צריך ותמחק את הפרופיל של פיירפוקס, הוא יעבוד לך כמו חדש.

פורסם
  • מחבר

תוכל להסביר כיצד לעשות זאת בבקשה?

ומה בדבר התוספים, זה מוחק גם אותם?

תודה.

פורסם

מוחק הכל, נשאר פיירפוקס נקי לחלוטין.

בויסטה תכתוב %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ בסטארט, בXP תכתוב %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\ בRUN וזה יפתח לך את תיקיית הפרופיל, פשוט תמחק את כל מה שיש שם, אם אתה מפחד לאבד משהו תעתיק אותה למקום אחר ואז תמחק אותה, כמובן שפיירפוקס חייב להיות סגור לחלוטין בעת התהליך.

יש גם אפשרות פחות דרסטית והיא Safe mod, תריץ פיירפוקס בsafe mod ללא תוספים ו/או עם הגדרות ברירת מחדל אם זה פותר את בעיית המהירות, אז סגור את פיירפוקס תפתח עוד פעם את תפריט הsafe mod, תשים כמו שעשיתה פעם שעברה והפעם תלחץ על האפשרות של לגרום לשינוי להיות קבוע.

פורסם

אצלי הוא לוקח 260 מגה

אבל יש לי 3 גיגה זיכרון אז אני ממש לא מרגיש את זה.

אפשר לגבות את הפרופיל להתקין מחדש ולשחזר אבל מה עשית בזה??

אתה חוזר לאותה נקודה שהיית עם אותה בעיה.

אגב גם אני שואל איך שומרים סיסמאות .

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים