עבור לתוכן

ירי בגבול סוריה

בהמשך לאירוע הירי בגבול ישראל סוריה - חזית חדשה ? 1,379 הצבעות

1. 1. בהמשך לאירוע הירי בגבול ישראל סוריה - חזית חדשה ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

עם איכות לא הולכים למכולת (וגם לא לדמשק)

בהשוואה אליהם יש לנו גם כמות סבירה

פורסם

אני מבין שהתעמולה הערבית משפיעה עליכם..

צה"ל הוא הצבא החזק במזה"ת (להוציא את ארה"ב שנמצאת בעיראק).

צה"ל *הרבה* יותר חזק מצבא סוריה, *הרבה* יותר חזק מחזבאללה (אני לא יודע אם אפשר לקרוא להם צבא בכלל, אבל לצורך הדיון נשווה בינהם)

ותתפלאו לשמוע - הרבה הרבה יותר חזק מצבא איראן.

זה שלצבא יש טק"ק/רק"ק ונ"ט/נ"מ איכותי הופך אותו לצבא חזק? ממש לא.

הצבא האיראני מדבר המון עושה מעט מאוד, הסורים לא מדברים ולא עושים, חזבאללה מאיימים אבל רועדים מפחד שתפתח חזית שנייה.

הצבא היחיד שמהווה אתגר ואיום אמיתי על צה"ל הוא צבא מצרים שמצויד באמצעי לחימה מתקדמים מאוד, ובגדול רמת הכשירות של הצבא המצרי היא טובה.

פורסם

חייל ירדני ירה על כוח מג"ב. האם לדעתכם נפתחת חזית חדשה? :lol:

פורסם

לטעמי זה עניין של גוג ומגוג.

הקואליציה של "המחזיקים בדת ישמעאלים" מתחילה להיווצר.

ישראל תעמוד לבד.

זה רק הבורא שיגאל אותנו, לא חומריות.

לאט לאט זה מתבשל [יש כבר אנשים שמתעוררים] אבל הרוב לא -כמו שאפשר לראות.

תחכה תן להם לחלום שצה"ל זה כוחנו ועוצם ידינו היחיד[ברור -צריך צבא וצריך הכל אבל לפי ההיסטוריה של העם היהודי אממ זה לא הולך לבד].עד שנקבל את המנה הקשה אז יתחלו לבכות [ככה זה היהודים]

הבעיה בגוג ומגוג שזה לא נגד מצרים או לבנון אלה 70 אומות עולם כאחד [כולל ארה"ב]. עכשיו למי יש סיכוי?

פורסם

עצוב שאתה חושב ככה.

פורסם

^^^

אתה מתכוון אלי?

זה לא מחשבה אישית שלי זה פשוט נבואות מהתורה [כל הנבואות כבר התקיימו-רובם ] גוג ומגוג זה בין הנבואות האחרונות.

כמובן שנבואה קשה לא חייבת להתקיים- כי היא תלויה במעשייה של בני-האדם. "היום אם בקולו תשמעו" . אם לא תשמעו אז תחזרו אלי בכוח.

פורסם

אני מבין שהתעמולה הערבית משפיעה עליכם..

צה"ל הוא הצבא החזק במזה"ת (להוציא את ארה"ב שנמצאת בעיראק).

צה"ל *הרבה* יותר חזק מצבא סוריה, *הרבה* יותר חזק מחזבאללה (אני לא יודע אם אפשר לקרוא להם צבא בכלל, אבל לצורך הדיון נשווה בינהם)

ותתפלאו לשמוע - הרבה הרבה יותר חזק מצבא איראן.

זה שלצבא יש טק"ק/רק"ק ונ"ט/נ"מ איכותי הופך אותו לצבא חזק? ממש לא.

הצבא האיראני מדבר המון עושה מעט מאוד, הסורים לא מדברים ולא עושים, חזבאללה מאיימים אבל רועדים מפחד שתפתח חזית שנייה.

הצבא היחיד שמהווה אתגר ואיום אמיתי על צה"ל הוא צבא מצרים שמצויד באמצעי לחימה מתקדמים מאוד, ובגדול רמת הכשירות של הצבא המצרי היא טובה.

בדיוק - זאת הסיבה למה יש שקט באיזור ולמה אף מדינה ריבונית לא פתחה במלחמה !

פורסם

עצוב שאתה חושב ככה.

אני גם די פסימי בגלל התקדמות הגרעין באיראן והעובדה שהתמודדות עם בעיה קיומית כזאת יכולה להיות מתורגמת לשימוש בנשק בלתי קונבנציונאלי.

אם איזה מעצמה לא תנטרל את איראן אכלנו אותה ואני מתכוון לכל העולם.

פורסם

rroonnii, אתה מאוד קרוב לאזהרה.

יש דיון מרוכז לדת ואמונה.

פורסם

כן ידוע לי,זה לא נגרר אל תדאג ;)

VVVV

מדברים כאן על מלחמה אם יוצא פה ושם משהו מהמקורות לא צריך להכניס כל פעם את הדיון דת-ואמונה.[ואם יש חשש שזה יגרר,אני כבר יעצור את זה-אין לי כל חשק להכנס לדיונים בנושא זה.]

פורסם

זה לא צריך להגרר בשביל שתקבל אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים