עבור לתוכן

ירי בגבול סוריה

בהמשך לאירוע הירי בגבול ישראל סוריה - חזית חדשה ? 1,379 הצבעות

1. 1. בהמשך לאירוע הירי בגבול ישראל סוריה - חזית חדשה ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

גם נסראלה וגם סוריה יודעים שלפתוח חזית חדשה נגדינו = שהם יקבלו על הראש. והם יודעים טוב ויפה שאנחנו יודעים לירות טוב מאוד דרך ה"אפוד נגד כדורים" שלהם. בניגוד למלחמת לבנון השניה.

פורסם

אחרי שנה של הצהרות לוחמניות מצד אסד הוא קיבל כאפה (הפצצת הכור) והשתתק. שני הברנשים ישמחו להתגרות בנו מדי פעם, אבל עד הגבול של הבערת חזית.

פורסם

אולי תפסיקו לקרוא לכל פלוץ שמישהו תוקע מעבר לגבול - חזית חדשה.

מלחמה עם חיזבאללה לא תיהיה ובטח שלא עם סוריה.

פורסם

נערך

פורסם
  • מחבר

אולי תפסיקו לקרוא לכל פלוץ שמישהו תוקע מעבר לגבול - חזית חדשה.

מלחמה עם חיזבאללה לא תיהיה ובטח שלא עם סוריה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383979.320

אני רוצה להראות את הנקודה שלך לאנשים אחרים (להלן: מטרת הסקר).

פורסם

יאלה אם אנחנו בשווג של מלחמה עוד חזית לא תזיק :)

ציניות חברה...

פורסם

לטעמי זה עניין של גוג ומגוג.

הקואליציה של "המחזיקים בדת ישמעאלים" מתחילה להיווצר.

ישראל תעמוד לבד.

זה רק הבורא שיגאל אותנו, לא חומריות.

פורסם

לטעמי זה עניין של גוג ומגוג.

הקואליציה של "המחזיקים בדת ישמעאלים" מתחילה להיווצר.

ישראל תעמוד לבד.

תראה אני לא בן אדם מאמין , לדעתי תגיד מה שתגיד בסופו של דבר זה האנשים

אחרי הכאפה שחטפנו בלבנון,הצבא חזר להיות הצבא שהוא תמיד היה צריך להיות הבאנו רמטכ"ל עם ביצים שיודע מה הוא עושה,הכוחות הסדירים חזרו לכושר וגם המילואים חי"א האוויר כנראה הטוב בעולם - למעט זה של ארצות הברית וכנראה חיל ים שלא רחוק מאחוריו נכון הצבא שלנו לא משתווה לצבאות הגדולים בעולם -

למעט אהר"ב,סין,רוסיה,בריטניה,גרמניה,(אולי גם איראן לך תדע...) אני לא הופתע לגלות שצה"ל הוא הצבא החזק אחריו

והתכנון והביצוע הנקי וכמעט מושלם שעובר בעזה כרגע גורם לאסד ולנסראללה לרעוד...

הם יודעים שגם אם תיהיה (לא נראה לי שתיהיה) חזית נוספת בצפון גם אם זה יהיה חיזבאלה וסוריה ביחד אנחנו עדיין יכולים להמשיך לחבוט בעזתים ולכסח את שניהם... לך תדע אולי לה' יש חלק בזה ...

בכל אופן הם סתם מתגרים אבל הם מפחדים להתגרות כי בסופו של דבר גם חמאס התגרה במובן מסוים ותראה את מצבו עכשיו.

פורסם

אם לבורא קוראים "מרכבה סימן 3/4" או "F16I", או "גולני/גבעתי/תותחנים", אז כן, זה הבורא שיציל אותנו.

פורסם

^

איתך ב100%

:xyxthumbs:

פורסם

ברור שתהיה חזית חדשה ! אמאלה ! הסורים על הגדרות !

פורסם

אם לבורא קוראים "מרכבה סימן 3/4" או "F16I", או "גולני/גבעתי/תותחנים", אז כן, זה הבורא שיציל אותנו.

הוא כנראה מתכוון לבורא שנקרה פצצת אטום. אם העולם ידחוק את ישראל לפינה היא תצליח ליצר תקדים לשימוש ב"הפצצת מנע גרעינית " או כמו שאומרים באנגלית preemptive nuclear strike . האירופים והאמריקאים צריכים לצאת מהשאננות שלהם. ישראל היא אחת המדינות שנלחמה הכי הרבה מלחמות והרבה מהן היו מתקפות מנע. אם נמשיך בקצב הזה אנחנו נמצא תקדים לזה . חוץ מזה שיש לנו מערכות לירוט טילים שמפרות את המאזן במלחמה גרעינית.

אף אחד לא רוצה שזה יקרה וגם לא ישראל כי התוצאות של דבר כזה יהיו קטסטרופליות. דבר כזה יתחיל את מלחמת העולם השלישית.

פורסם

תראה אני לא בן אדם מאמין , לדעתי תגיד מה שתגיד בסופו של דבר זה האנשים

אחרי הכאפה שחטפנו בלבנון,הצבא חזר להיות הצבא שהוא תמיד היה צריך להיות הבאנו רמטכ"ל עם ביצים שיודע מה הוא עושה,הכוחות הסדירים חזרו לכושר וגם המילואים חי"א האוויר כנראה הטוב בעולם - למעט זה של ארצות הברית וכנראה חיל ים שלא רחוק מאחוריו נכון הצבא שלנו לא משתווה לצבאות הגדולים בעולם -

למעט אהר"ב,סין,רוסיה,בריטניה,גרמניה,(אולי גם איראן לך תדע...) אני לא הופתע לגלות שצה"ל הוא הצבא החזק אחריו

והתכנון והביצוע הנקי וכמעט מושלם שעובר בעזה כרגע גורם לאסד ולנסראללה לרעוד...

הם יודעים שגם אם תיהיה (לא נראה לי שתיהיה) חזית נוספת בצפון גם אם זה יהיה חיזבאלה וסוריה ביחד אנחנו עדיין יכולים להמשיך לחבוט בעזתים ולכסח את שניהם... לך תדע אולי לה' יש חלק בזה ...

בכל אופן הם סתם מתגרים אבל הם מפחדים להתגרות כי בסופו של דבר גם חמאס התגרה במובן מסוים ותראה את מצבו עכשיו.

לדעתי צה''ל הצבא הכי טוב בעולם מבחינת איכות

לשאר המדינות יש צבאות הרבה יותר גדולים ...

פורסם

עם איכות לא הולכים למכולת (וגם לא לדמשק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים