פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני חייב לציין שזה די משעשע שאתה אומר שיש בעיה ברמקול, כשה-VOL במדיה פלייר על 0.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר צלילים אחרים, אתה כן שומע ברמקולים המובנים?ותקטין את התמונה.הקטנתיאני שומע הכל במובנים אבל הבעיה שאני מחבר לרמקול כאילו בוקסה במובנה אין בעיהאני חייב לציין שזה די משעשע שאתה אומר שיש בעיה ברמקול, כשה-VOL במדיה פלייר על 0.התחלטה לתפוס בקטנות?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים תנסה לחבר אוזניות, תבדוק שהחיבור עצמו בסדר.במידה ועדיין לא שומעים, יש מצב שיש בעיה ביציאת השמע.איזה דגם מחשב זה?
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מחבר תנסה לחבר אוזניות, תבדוק שהחיבור עצמו בסדר.במידה ועדיין לא שומעים, יש מצב שיש בעיה ביציאת השמע.איזה דגם מחשב זה?ניסינו אוזניות גם שמה לא שומעים ועדיין שומעים ברמקול המובנה נראה לי צריך להגדיר משהו בתוכנה אוליהדגם של הנייד זה ASPIRE5570של ACER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.